Miért ilyen a nagyanyám? Normális ez? Lehet rajta változtatni? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval karácsonyra szülinapra stb.re pénzt szoktam kapni tőle. Mindig megmutatom mit vettem azon a pénzen amit tőle kaptam Szerintem ez így rendben van. Ezzel az a probléma hogy mindig elkezdi hogy az ő pénzéből élek.Szerintem nincs baj vele hogy néha veszek egy pólót könyvet ilyesmit. Legutóbb táskát vettem a szülinapi pénzből és 20percig nyagatott hogy milyen szemtelen vagyok hogy még az orra alá dörgölöm hogy belőle élek. Én csak udvarias akartam lenni. Mi a megoldás? Végén már én érzem rosszul magam. 14/ L2014. máj. 3. 12:04
11/15 anonim válasza:
hát ne meséld neki mit vettél belőle.
nem tud örülni az örömödnek (amit ő okozott -érdekes)
nálunk meg pont az a baj, ha mama segít, engem meg szabályosan elszámoltat, hogy mire ment el és meg akarja szabni mire költhetem. nekem meg ez a nem normális.
12/15 anonim válasza:
Én a helyedben nem mutatnám meg neki mit vettem a pénzéből, ha meg kérdezi azt mondanám hogy ennivalóra költöttem pl sulibüfében vagy délutáni innivalóra, ha ez se tetszik neki utána azt mondanám hogy félretettem megtakarításnak. Ha már ez se válik be akkor elfogadnám a pénzt de "véletlenül" ott felejteném
13/15 anonim válasza:
Ka kapsz pénzajándékot ne essen többet szó róla.
14/15 anonim válasza:
ezt ne csak itt áruld el,hanem a nagyanyádnak is,és tegyél annyit hozzá,hogy nem kell többé tőlle semmi
15/15 anonim válasza:
Az a helyzet sajnos, hogy a nagyanyád nem teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!