Hogyan kell lemondani az örökségről?
Nagyanyám után örökölnék, de nekem tőle nem kell semmi.
Gyerek korom óta bánt állítása szerint mert annyira szeret. Olyanokat mond hogy én tehetek arról hogy anyám meghalt, amikor kicsi voltam szószerint azt monda "te ölted meg anyádat". Marha jó volt hogy utána ő vigyázott ràm egész nap.
Folyamatosan szerencsétlennek nevez, nem vagyok erre a világra való, denembaj ez nem az én hibám hisz nem volt anyám hogy megtanítsa, mondja ő.
Illetve mindközül a kedvencem hogy kössem fel magam.
Eddig csodálkoztam hogy miért voltam egész életemben félénk és szomorú...
Tesóm javára szeretnék lemondani mindenről ami engem illetne. Tesómat sem szereti, nehogy azt higyjétek, csak inkább az övé legyen minden mint elvegyék a fejünk felől a házat és nekik ne maradjon semmi. Én boldugolok magamat nem féltem, csak őket.
Kit kell keresni ez ügyben? Mennyibe kerül ez mind? Vagy inkább várjak amíg fel dobja a talpát és mondjam el a tárgyaláson hogy nekem nem kell semmi?
Már nem vagyok az ő házaban...
Az ősi mondás szerint: Ha adnak fogadd el, ha ütnek ugorj el.
Nagy botorság lenne hamis büszkeségből az utódaid javait eltékozolni. Ami a nagymamáé az anyádnak járna ha élne és ha az anyád hagyná rád nem utasítanád el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!