Ezt miért nem lehet elfogadni?
Nagyon ritkán járok mamához.
Ennek a legfőbb oka az, hogy én nehezen viselem el az ő természetét. Jó persze én se vagyok tökéletes de sokáig igyekeztem alkalmazkodni mondván, hogy öreg.
De már elég sok nekem a viselkedése. Mikor jártunk a kórházba tatával akkor is beszólt valamit az egyik nővérnek. /úgy mondta ő meg nekünk vissza, hogy jó lenne ha vissza venne/
Mikor ott vagyunk nála akkor mindig én vagyok a célpont.
Múltkor ebédeltünk anya elkezdett közbe nagyon undorító dolgokat mondani /ami egyáltalán nem oda való volt/ én meg rászóltam, hogy legalább addig hagyja már abba amíg eszünk. Erre mamám rám szólt nem az, hogy tényleg hagyja abba tesóm elkezdett grimaszolni nekem, neki meg mondtam, hogy ne csinálja vagy ha akarja akkor menjen el. /senkitől se bírom elviselni/
De ez apróság a millió dolog mellett.
Ma anyát elküldte valahova apa -> elmagyarázta neki hova kell menni de nyaggatot, hogy menjek már vele mert nem tudja /velem se lett volna előrébb/ meg, hogy utána megyünk mamához.
Ha meg kitalálom, hogy haza megyek busszal egyből nekem ugranak, hogy nem buszozhatok /nagyobb távolságokat megteszek a suliba és vissza de pl:. ha onnan akarok akkor nem engednek buszozni/
Elég zavarosan írsz.
Most mi a probléma?
Mit miért nem lehet elgofadni?
2-es, ez szomorú, de a kérdező ezzel nincs előbbre...
Viszont kérdező, a leírásodból azt olvasom, hogy te beszólsz mindenkinek, sőt, rászólsz(mi a fene?!) édesanyádra, és a világ gonosz, mert senki sem úgy ugrál, ahogy te fütyülsz. Hát akkor vedd úgy, hogy ez az első lecke, mert bizony, sokszor fogod még így érezni...
Nahát, drága kérdező, már engem is kioktatsz?
Tényleg ennyire nehéz elfogadni, hogy nem körülötted forog a világ?
Az üzenet küldője: Gab016
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 15:29
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ezt miért nem lehet elfogadni?
"2-es, ez szomorú, de a kérdező ezzel nincs előbbre... Viszont kérdező, a leírásodból azt olvasom, hogy te beszólsz mindenkinek, sőt, rászólsz(mi a.."
Az üzenet szövege: Figyelj azt szerintem te is nehezen viselnéd, hogy ha ebéd közbe valaki pl:. a kutyaszarról kezd el beszélni.
Szerintem a kérdezőnek igaza van.
Az én javaslatom nem tudsz semmit sem tenni. A mamáddal biztos, hogy nem. A mamák már csak ilyenek nem ebbe a világba nőttek fel mint mi (szerintem hasonló korúak lehetünk az írás stílusból elnézve). A szüleidre meg nem igazán lehet rászólni és nem is éri meg csak kedvesen. Feltéve ha olyan kapcsolatban álltok. Ha kedvesen jól nevelten említed meg a fenti dolgokat szerintem úgy érhetsz el a legtöbbet. Egyébként nem értem amit írtál nem azt tükrözi, hogy úgy gondolod körülötted forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!