Mégis hogy bírjam ki ezt? (lent)
Figyelt kérdés
Szegények vagyunk,úgyhogy anyámmal lakok öregapámnál,akit tiszta szívből gyűlölök(nem tehetek róla).Egész délután csesztet,telefingja a szobát,mert egy kultúrálatlan buta paraszt,volt olyan hogy két hónapon keresztül anyámmal nem bírtunk aludni,mert úgy horkolt,nem tudok fél órára leülni,hogy ne csesztetne,a suliból megjövök,egyből letámad a f***ságaival,állandóan csesztet,hogy ide kapcsoljam a tévét meg oda,adjak rá hangot,mer nem hallja,..elalszik,így közbe megy a háttérbe a tv,hogy lássak valamit,üvöltözik hogy milyen hangos,állandóan üvöltözik,okoskodik,hall valamit,két napig azt mondja...egyszer anyám úgy volt hogy indul ilyen megbeszéllésre az új munkahelyével kapcsolatban(ami nincs közel,dehát ez volt)mit csinált?!hajnali 3-4 ig üvöltözött hogy ő nem fog rám vigyázni,amíg ő dolgozik(megmondom,ki se teszi a lábát a házból),meg ilyenek...Kiskoromba is volt olyan hogy itt laktunk egy darabig,na akkor meg részegen rugdosta a szobaajtónkat...nem írok le mindent,de a lénykeg hogy egyszerűen én egy k***a nyugodt ember voltam idáig,de mióta itt lakunk,1-2 éve,annyira idegbeteg lettem,hogy úgy érzem ezt nem fogom sokáig bírni,,nehéz de leírni hogy milye,de ha ismenétek,tudnátok...Most is fáj a fejem mint az állat,szóval azóta nagyon könnyen ideges leszek,minden kis szaron fe tudom húzni magam..Mégis mi a sz*rt csináljak?Hogy lehet ezt elviselni?Egyszerűen leszívja az összes energiámat... Próbáltam már azt a módszert is,hogy max hangerőre a zenét,de akkor meg addig szólogat,amíg oda nem figyelek,ergo,az imént basztam el a fülhallgatómat,csak félig hallok,vele,mert lebasztam a laptopot az ágra,aztán kihúzódott...stb.#segítseek
2014. febr. 19. 22:55
11/12 anonim válasza:
Az írásodból úgy tűnik, hogy nagyon ideges vagy, elvesztetted az önuralmadat. Az jó, hogy kenuzol, a sport segít levezetni a feszültséget. Egyébként nagyon szépen leírták itt előttem, hogy mivel foglalhatod el magad értelmesen. Szakkör, beülhetsz egy könyvtárba, ott csend van és kulturált emberek társaságában lehetsz. Tanulj valamit, ami igazán érdekel. Pl. idegen nyelvet, van notebookod és interneted, így minden adott hozzá ha van Benned érdeklődés és kitartás.
Ne legyél olyan, mint a nagyapád, ezzel a saját és a környezeted életét is jobbá teheted.
12/12 anonim válasza:
Ez bizony szar ügy. Annyit tudok mondani én is hogy legyel otthon kevesebbet 😢vagy anyukáddal költözettek anyaotthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!