Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez mégis milyen nagymama?

Ez mégis milyen nagymama?

Figyelt kérdés

5 unokája van (két gyerekétől), de csak egyet szeret igazán. Azt viszont nagyon. Konkrét példa, hogy ajándékozásnál neki aránytalanul több ajándékot és pénzt ad mint a többinek. Általában születésnapjára ilyen 10 ezreket szokott adni, míg a többinek csak 4-5 ezret. Vesz neki laptopot, miután a kedvenc unokája begyógyszerezi magát mert a szülők nem engedik hogy magántanuló lehessen. (Nincs neki semmi baja, csak lusta mint a dög) A lány kicsit kövérnek tartotta magát, erre rögtön megrendelte neki a topshopból az összes ilyen fogyasztó cuccot, mindenféle erőgépet meg nem tudom még micsodát.

Egy másik unokáját konkrétan utálja, mert szerinte mindig nyávog.

A legkisebb unokájára csak úgy hajlandó vigyázni, ha a szülők adnak neki kávét, cigit és ebédet amíg ott van. Mindezt úgy, hogy a nagypapa nyugdíjával együtt több pénzből tudnak havonta gazdálkodni mint a szülők, és ők csak ketten vannak otthon és nem négyen mint a család.

2014. jan. 24. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Legyints rá, olyan.
2014. jan. 24. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Mi a gond ezzel ? Senki nem szeret egyformán mindenkit, Ő ezt az unokáját kedveli leginkább.
2014. jan. 24. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
A nagyik amúgy, akár hogy állnak, nem szoktak laptopot venni az unokának, meg nem szoktak 10 ezreket adni-lévén ők is ritkán látnak 10 ezrest. Az unokák meg nem szokták gyógyszerezni magukat, meg minek egy alig 48 kg-s kislánynak fogyi:D
2014. jan. 24. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
Erőgépet sem szoktak venni, lévén azt se tudják, hogy mi az:D
2014. jan. 24. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
*lévén ők is ritkán látnak 10 ezrest.Inkább örülnek ha kapnak az unoka szüleitől ha megszorulnak:D
2014. jan. 24. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Te hol vagy a képben?
2014. jan. 24. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Apukám anyja csak apám öccsének a fiait szereti. Apám öccsét is jobban szerette. Én sohasem kaptam tőle semmit, sőt, amíg suliban voltam, összevissza túrta a szobám, és elvette a pénzem, stb. Kihevertem. Nem normális dolog, de az van. Igaz, miután összetörtem a drága vérnyomásmérőjét miután meglopott, abbahagyta.
2014. jan. 24. 13:38
 8/10 anonim válasza:
42%
Egy népművészeti agyagedény.
2014. jan. 24. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez undorító, azt el tudom képzelni, hogy nem egyformán szeret belül, az egyiket jobban szereti, mert rá hasonlít, magát látja benne, a másikat mert az ő szeretett anyjára, férjére stb., de ha ez manifesztálódik, az hányingerkeltő és nem méltó egy nagyszülőhöz.

Nem normális dolog, ha különbséget tesz az unkák közt (ha amúgy azok viselkednek vele szemben és nem történt köztük semmi elítélnivaló), amnnyit kap az egyik, annyit kapjon a másik is nagyjából. Pénzzel kapcsolatban egyszerű ezt megoldani, van 5 unokám, jön a karácsony, ennyi pénzt tudok nekik adni összesen, elosztom 5 felé, és meg van oldva a keleti kérdés.

A legkisebb unokával kapcsolatban: érdekes szülei vannak, hogy én nem vinném az anyámhoz, sem az anyósomhoz úgy a gyerekem, hogy előre kiköti mennyi kávé, cigi (folyamatosan pöfékel a gyerek mellett, míg ott van, vagy hogy kell ezt érteni?) kell neki, az tuti!!! Ha nálunk van, nem viszem el a hűtőt, sem a konyhaszekrényt, egyen, főzzön magának annyi kávét, amennyi jólesik, de konkrétan mennyi csomag cigiért vállalja a gyermekfelvigyázást:-)? És ezt hogy mondta meg? És erre mit kell mondani, ok anyuka, megkapja a cosmag cigit, csak vigyázzon a Pistikére?

Nem írod, ki vagy a sztoriban, feltételezem nem a kedvezményezettekhez tartozol, szerintem ne őrlődj ezen, igyekezz a lehető legritkábban találkozni vele, a gyerekemet szintén nem vinném (na hogyne, hogy azt érezze, őt nem szeretik annyira - miért, értéktelenebb?), maradjon magának, örüljön a sok pénzének, majd megbánja, de az is kit érdekel..! Az ilyen kedvenc unokák rendszerint később a kivételező nagyszülőket magyarul le sem x..ják, de szerintem meg is érdemlik.

2014. jan. 29. 17:00
 10/10 SUSANNA10 válasza:
Szerintem ez nagyon rossz/gonosz dolog, mindenképp csinálj vele vmit!!
2014. febr. 3. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!