Lehetséges, hogy a nagymama mégis átgondolja majd a dolgokat?
Figyelt kérdés
Adott egy férfi, akinek a felesége gyereket vár. A férfi összeveszett pár hónapja az anyjával. Hónapok óta nem beszélnek egymással, nem tartják a kapcsolatot. Ha megszületik a gyerek, van esély, hogy a nagymama szíve meglágyul és megint jóban lesz a fiával meg az új unokával és a feleséggel?2011. ápr. 26. 12:23
1/10 anonim válasza:
csak attól függ, mi volt a baj.
2/10 anonim válasza:
Tobb mint valoszinu. A feleseg megprobalhatja megenyhiteni a nagymamat. Mar elobb is igy kellett volna tennie, mielott terhes lett. A ferje vitaja az anayjaval nem az ove.
3/10 anonim válasza:
Lehetséges.
De alapvetően nem a gyereket kéne békítőnek odatolni, hanem a két felnőtt embernek tisztázni a problémáit egymással.
4/10 anonim válasza:
Lehetséges,de ne várjatok a béküléssel a gyerek születéséig!
5/10 anonim válasza:
Én anyosommal voltam rosszban,már 5éve nem beszéltünk.Mikor szültem elsőként toporgott a váróban.Azóta is rendszeresen járunk egymáshoz.A sérelmeket félre tettük a gyermek miatt.Tehát lehetséges.
6/10 anonim válasza:
Utolso,
Anyosod egy ertelmes, intelligens asszony. Kar volt hogy kihagytad az eletedbol 5 evig.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy anya-fiú kapcsolatról van szó,akkor ki fognak békülni,de ezt segítenie kellene a feleségnek is.Egy gyerek születése mindig nagy öröm,általában a születés és sajnos a halál hozza össze az embereket.Nem tudom min vesztek össze,de ezt meg kellene beszélniük mert a kismamának se kellene ezen idegeskednie,főleg most.
8/10 anonim válasza:
13:02-es nek üzenem.Anyós bántott engem és Ő került igazán.De mindegy,ha végig járnád amit én,hiszem te még mindig nem szólnál hozzá.Én nem bánom azt az 5évet,azt sajnálom amiért így alakult.
9/10 anonim válasza:
18:05
Sajnalom hogy igy tortent veled, de hiszem, hogy ha anyos nem szolt hozzad 5 evig, akkor is el kell ismerni, hogy unoka szuletesevel torodo anyos es nagymama lett belole. Ahhoz is mersz kell, hogy 5 evi hallgatas utan ott alljon a szuloszobanal.
10/10 anonim válasza:
18:16
Igen,ezerszer elképzelem magam a helyébe.Senkivel,semmivel nem foglalkozva"törtet"az unokájáért.Tény hogy igyekszik.Na még a végén megsajnálom.:)(komolyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!