Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Azt híreszteli a mamám, hogy...

Azt híreszteli a mamám, hogy apummal alszok stb. mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyik nap bement az orvoshoz,és azért ment be ,hogy elmondja,hogy én apummal alszok,és gondolom szokás szerint elhordott mindennek.Az tény ,hogy igen apummal alszok de az az ágy van majdnem 3 méteres(széles) úgyhogy nem ott alszok hozzábújva de ő, amilyen szenilis, már kitalált minden baromságot, nem is foglalkoztam vele egy ideig, de mikor megtudtam ,h pár ilyen dolgot el is mondott és pletykál minden sz*rt és az ezzel a legnagyobb bajom ,h mivel ilyen időseknek mondja el azok el is hiszik. Nem bírok úgy egy idős szemébe nézni ,h ne látom rajta azt h lenéz..mert tudom , h híreszteli azt ,megvertem, a hallt kívánom,apummal alszok....és sorolhatnám. Aztán meg mikor megmondom szó szerint az igazat ,azt mondja "nem szabad az időset bántani, szeretni kell" és aztán mondja h nincs semmi baj .!! Neki jó hogy nincs belátja ,h nincs igaza(magába) de attól rám ugyanúgy fognak nézni az emberek .Mikor meg megmondom az igazat nem hisznek nekem.Ritka igazságtalan az élet,arra rájöttem.

Segítsetek mit tegyek!!!

13/l

2014. jan. 17. 15:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

Te is híresztelj róla valami csúnyát, ami hasonló, pl, hogy ő meg korábban megcsalta a férjét

majd meglátja, hogy milyen dolog ilyet tenni, és leállítja magát

2014. febr. 4. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!