Kezdő anyaként miért zavar, ha a párom szülei mindenbe bele akarnak szólni a gyereknevelést illetően? A picibabám 10 napos, és mióta megszületett folyton jön a hívás, és a tanácsok. Nem tudom, mit tegyek?
Egy ideig még elnéztem, hogy a szülés óta folyamatosan hívnak, érdeklődnek a párom szülei ami érthető hiszen egyszem fiúk apa lett, és kíváncsiak az unokájukra, de azt gondolom, hogy szülők nélkül is el tudjuk látni a babát, mindenféle okoskodás meg minden nélkül. Külföldön élünk, talán ez is közrejátszhat az aggodalmaskodásnak. A párommal nem beszéltem még erről a témáról, hiszen a szüleiről van szó, és nem szeretném felbolygatni a családi kötelékeket, csak már tényleg kezd idegesíteni.
Az én szüleim teljesen jól kezelik a szitut, max 3 naponta hívnak, hogy minden oké-e, nem viszik túlzásba, ettől még tudom, hogy ugyanúgy számíthatunk rájuk bármi van.
10 napos baba, fiatal anyukája
Az a pici gyerek pár napon belül elfelejti a mamáék arcát.
Nem kell nagyon vírusokat hozni neki. Lesz még idejük megismerni egymást.
Amúgy hol éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!