Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Milyen jog illett meg engem...

Palotai Sándorné kérdése:

Milyen jog illett meg engem mint nagyszülött az unokámmal való kapcsolttartásban?

Figyelt kérdés
2011.06.25. motorbelesetben elhunyt am lányom két kiskorú gyermek maradt utána.A felügyeleti jogot az elvált apuka kapta vissza.Aki mindent megtett hogy az unokáim ne tudják tartani a kapcsolatot velem.Végül a Gyámügy kérésemre hozott egy határozatot.De ez müködött is meg nem is a kisebbik unokám aki most lett 13 éves suliból haza menet ritkán de feljön hozzám öt tíz percre.Tehát igénye lenne ha többet találkozhatnánk,de havi 1 x jöhet 09-19-ig.Az Apuka meg lépten nyomon rohangál a gyámügyre,hogy hazudik a gyerek, felszökik hozám,rosszul tanul.Ami nem igaz mert egy komoly udvarias és megbizható gyerekről van szó.Ezt a gyámügyestől tudtam meg, csak még azt nem tudom hogy engem akar a gyerektől eltiltani,vagy mi a célja ezzel???? Mi az én jogom a kapcsolattársban?????
2013. dec. 9. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

A legjobb lenne egy ügyvéddel beszélned....

Az apukával nem tudod megbeszélni???

Jogaid vannak amit lehet bíróság álltal követelni és megítéleteni ha az apuka nem engedi a láthatást...

Sajnálom.

2013. dec. 9. 10:15
 2/6 anonim válasza:
Kérhető a kapcsolattartás szabályozása, ugyanùgy, mint a szülőknél. A többit privátban megírom, ha kéred.
2013. dec. 9. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Kedves nagymama, itt is, mint a legtöbb probléma esetében az első és legfőbb gond a beszélgetés hiánya.

Nem ügyvéd kell meg gyámügyes, hanem szemtől szembe kell nézni a vejével és leülni megbeszélni, hogy mégis hol rontották el, mi lehet a probléma. Nézzen mélyen ön is magába, alaptalanul csak egy elmebeteg viselkedik úgy, ahogy a veje, tehát gondolja végig őszintén és alaposan, hogy mivel is bánthatta meg őt ennyire, hogy eltiltsa az unokáitól.

BESZÉLNI, BESZÉLNI ÉS BESZÉLGETNI. Nincs más megoldás első lépésként, mert bárhova is fordul, gyűlölködést fog vele szítani.

2013. dec. 9. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:

ma 10:32

Mond, te csak kötekedni tudsz??? Minek írtál ha nem tudsz a kérdésre válaszolni?? Te ettől jól érzed magad ha primitív módon kötekedhetsz idegen emberekkel???

Kedves kérdező

Ezt a kérdést tedd fel a jogiforum.hu oldalon, ahol jogászok, ügyvédek válaszolnak a kérdésedre és nem ilyen szegény lelkű, egyszerű lények mint a ma 10:32-es, és azok akik csak kötekedni tudnak..

2013. dec. 9. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálja meg szép szóval, ha kell többször is. Ha nincs eredménye akkor a gyámügynél lehet kérni nagyszülői láthatási jogot! És azt az Apa nem tagadhatja meg, mert ha határozat születik erről akkor törvényt sért a kedves apuka.
2013. dec. 9. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Létezik nagyszülői láthatás. Érdemes lenne ezzel ügyvédhez fordulni.
2013. dec. 9. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!