Be tudnátok költözni elhunyt nagyszüleitek lakásába?
Tehát adott a szitu, hogy nagyszülők azt mondták, majd rám lesz hagyva a ház. Azóta nagypapám sajnos elhunyt, s mostanában nagymamám sincs túl jól. Néha nagymamám felemlíti, hogy majd én kapom a lakást, de nekem ez elég rossz érzés, főleg, hogy ha belegondolok, hogy képes lennék-e ott lakni. Folyton rájuk gondolnék, és akkor még fel se merült a bútorok cseréjének gondolata (ami eléggé időszerű lenne).
Tudom, nem szabadna ilyeneken gondolkodni, de én sokmindent előre le szoktam futtatni az agyamban, de ezt a helyzetet nem tudnám hogy kezelni :S
Ti képesek lennétek nagyszüleitek lakásában élni? Ha igen, mennyi idő után? Eredeti bútorokkal, vagy újakkal, hogy ne mindig rájuk emlékeztessen minden?
Kéglije válogatja.
Mondhatjuk hogy nagyszülöi házban kezdtem. Ugyan szép és boldog gyerekkorom volt de sajna életem legrosszabb éveit is ott éltemmeg. Ott lennének fenn tartásaim.
A másik nagyimék lakásában is éltünk (nagyi-gyerek lakás csere egy időre) az volt életem csúcs időszaka. Na oda szívesen költöznék. Bár panel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!