Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek kivigye a párom a...

Szerintetek kivigye a párom a lassan két éves kislányát ma a temetőbe a nagymamája sírjához?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 11:07
1 2 3
 21/24 madonna5 válasza:
57%
Természetesen.A fiam is augusztusban múlt 2 éves.Most vittem ki mindenszentekkor 2. alkalommal.Nagyon élvezte a közös gyertya gyújtást és hogy virágokat tehettünk ki.Dédije márciusban hunyt el.Egyszerűen az ő nyelvén úgy magyaráztam el,hogy azért kell ide kijönni,hogy dédi lássa a felhők mögül ahogy emlékezünk rá.Csak a "miértes" korszakos kíváncsiságát nehéz kielégíteni.Mert várta mikor jön dédi elfújni a gyertyáit...
2013. nov. 6. 12:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Ki lehet vinni, de szerintem úgy sem fog rá emlékezni, mert kb 3 éves kortól emlékszik csak az ember. Amúgy meg a másik dolog az, hogy szerintem fel sem fogja milyen hely az, ezért negatívum sem fogja érni. Apám is kivitte már az öcsémet, aki 5 éves és igen érdekes véleménye van már a temetőről, sírról és a halálról. :)
2013. nov. 7. 14:36
 23/24 gungasam ***** válasza:
13%
Normális családi életet élő embernek ez magától értetődik, ha a gyerek együtt bír lenni a családjával akkor mindenhol legyen vele együtt, jóban-rosszban, egészségben-betegségben, ünnepen és gyászban.
2013. nov. 10. 18:58
 24/24 anonim ***** válasza:
re23. Azért én így nem általánosítanék. Normális családban a gyerek biztonságát is figyelembe veszik. Nálunk pl éppen ez az egyik ok, amiért a 4 évest nem viszem magammal. Falu széli körbekerítetlen temető, mellette főút kanyarral, legszélső sír az egyik, ahová megyünk. Semmi kedvem végig fegyelmezni, amíg ott vagyunk.
2013. nov. 10. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!