Mit lehet tenni abban az esetben, ha a párom nagymamája hamarosan az utcára kerül és mi nem állunk úgy, hogy segíteni tudjunk neki?
Figyelt kérdés
75 éves lesz hamarosan. Ki kell költöznie a lakásból, ahhol eddig lakott, de nincs hová mennie. Mit lehet ilyen esetben tenni?2013. okt. 18. 15:45
1/37 anonim válasza:
Részleteznéd mit takar a nem álltok ugy? Ez igy elég tág megfogalmazàs
3/37 anonim válasza:
Mit?
-vagy magatokhoz veszitek,
-vagy kerestek neki egy otthont,
-vagy megy az utcára.
4/37 A kérdező kommentje:
Anyagilag sem tudjuk segíteni és befogadni sem tudjuk.
2013. okt. 18. 15:50
5/37 anonim válasza:
Sürgősen keresni kell neki valamilyen helyet rokonság körében, esetleg albérletet. Nem tudom hán yhozzátartozója van még rajtatok kívül.
6/37 anonim válasza:
Otthonokba éveket kell várni, addig muszáj lesz valamilyen megoldást találni számára, gondolom nem ti vagytok az egyetlen rokonai.
7/37 anonim válasza:
Segíthettek neki lakást keresni. Esetleg amíg találtok, befogadhatjátok, nyilván nem véglegesen. Bár nem tudom, milyen körülmények között éltek. Mi egy szobát bérelünk a párommal, de ha valamelyikünk nagymamájának nem volna hova mennie, természetes, hogy befogadnánk. Nálatok ez miért nem játszik?
8/37 anonim válasza:
miért kell mennie? mikor kell mennie? hozzátok miért nem mehet? van valakije rajtatok kívül?
kicsit kevés az infó!
9/37 anonim válasza:
4 Olyan nincs. Érted? Feltudod fogni?
75 éves embert nem hagyunk c.rba. Senkit, de egy nagymamát?
és ne gyere nekem a kifogásokkal..
10/37 anonim válasza:
Nem mindegy, miért kell költöznie. Ha mondjuk önkorm. lakás, és pl bontják, eladják, kötelesek neki másikat biztosítani.
Nem hiszem el, hogy senki nincs a családban, aki be tudná fogadni :( A nem akarás és a nem tudás más dolog ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!