Mit lehet tenni abban az esetben, ha a párom nagymamája hamarosan az utcára kerül és mi nem állunk úgy, hogy segíteni tudjunk neki?
Hát... nem tudom. Én biztos nem várnám el a párom szüleitől, hogy az én rokonaimat magukhoz költöztessék. Most ha a kérdező párjának még két-három-négy rokona nehéz helyzetbe kerül, akkor mindet cuccolják oda hozzájuk? Hülyeség!
A nagyinak van nyugdíja, ki tud venni egy szobát. Nem kényszerül rá, hogy valaki nyakára költözzön, főleg ha így is alig van hely. Most mi a fenének nyomorogjanak olyan kis helyen?
A gyerekek így is eljárhatnak hozzá, segíthetnek neki.
A szülők szerintem már így is eleget segítenek a kérdezőnek, meg a férjének, rájuk sem lehet mindent hárítani, ők sem málhás szamarak. Miért ők tennék rendbe a vejük rokonai elrontott életét?
Tessék segíteni a nagyinak keresni egy olcsón bérelhető szobát! Ez a legtöbb és a legjobb, amit tehetnek.
Nem nem hajléktalanszálló. De biztos nem hagynám a gyerekem családját hogy hajléktalan legyen. Gyerekem párna és az ő családja már a mi családunk is.
Azért az nem minden rokonnal fordul elő minden hónapban, hogy 20 embert kelljen befogadni. Másrészt egy 30-40 éves sokkal könnyebben újrakezdi az életét mint egy 75éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!