Mit lehet tenni abban az esetben, ha a párom nagymamája hamarosan az utcára kerül és mi nem állunk úgy, hogy segíteni tudjunk neki?
Nagyon bonyolult ez az egész, de neki soha nem volt háza vagy lakása, ő vagy beköltözött a készbe vagy albérletben élt. A gyerekeket a lánya apja és annak új felesége nevelte föl a házat meg felélték az évek alatt.
Elég nehéz elképzelni, de hiába nagymama korú, attól még nem egy tipikus "ártatlan" nagymama. Pont emiatt került most is kutyaszorítóba.
Hihetetlenek vagytok.
Nincs hely, mi?
:D
Majd amikor Te leszel 75 és neked mondja majd ezt az unokád akkor te hogy fogod ezt feldolgozni?
Ha kedves nagymama ha kevésbé.
Nem szép dolog, hogy nem törekedtek arra, hogy legalább átmenetileg elhelyezzétek őt.
Akár közös albérletben az ő nyugdíjával együtt a férjed keresetével meg a családi pótlékokból kijönne egy 2-3 szobás lakás a külső kerületekben.
"...ő vagy beköltözött a készbe vagy albérletben élt. A gyerekeket a lánya apja és annak új felesége nevelte föl a házat meg felélték az évek alatt."
Ezek alapján az a véleményem, hogy azt kapja most vissza ahogy a korábbi családjával szemben eljárt!
Lehet, hogy elitéltek ezért, de nem tudom sajnálni!
Én nem tudom elítélni a kérdezőt és a párját, mert nem tudják befogadni a nagyit, ugyanis ez nem rajtuk múlik.
Mivel ők is a kérdező szüleinél laknak, így maximum ők dönthetik el, hogy befogadják-e a nagyit a házukba, vagy sem. A kérdező nem mondhatják nekik, hogy "Anyu, apu, holnaptól ide költöztetjük a párom nagyiját, szokjatok hozzá a gondolathoz."
Talán kivitelezhetőbb megoldás, hogy a nagyi a nyugdíjából bérel egy olcsóbb szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!