Mit lehet tenni abban az esetben, ha a párom nagymamája hamarosan az utcára kerül és mi nem állunk úgy, hogy segíteni tudjunk neki?
11-es, oda éveket kell várni a bejutásra.
Viszont vannak ideiglenes otthonok, ahova pár napon belül bekerülhet, és ezekben max. 1 vagy 2 évet lehet maradni.
Ennek nézzetek utána mindenképp! (Nagyapám is ilyenben van és szereti)
És milyenbe jutottak be azonnal? Normális, vagy "elfekvő"? Meg nem kellett kapásból 2 milliót fizetni érte..?
Nem kötekszem, csak nemrégen csináltuk végig ezt a procedúrát, sőt még mindig folyamatban van a dolog.
Az élettársa egy hetet adott neki a költözésre ez hétfőn jár le. A lakásba nem volt még bejelentve se, így elég egyszerűen kiteheti.
Mióta a párom munkanélküli lett, mi is a szüleimhez költöztünk a gyerekekkel együtt. Maximum a szüleim szobájában férne el neki egy matrac, de érthető okokból ezt nem tehetjük meg. Egy fizetésből nem jut arra, hogy még a nagymamáját is támogassuk.
Van más családtag is, de ők sem állnak jobban mint mi. A lánya /párom édesanyja/ az apjával van ápolásin, a fia alkalmi munkákbó él és nem keres valami sokat, egy 1 szobás albérletben laknak hárman.
NA de nem támogatni kell anyailag, nyilván van nyugdíja, hanem egy ágy kell neki és fedél a feje fölé. Talán ha magukhoz vennék, és a mama is beszállna a költségekbe, elmehetnének nagyobb albérletbe.
ÉS az én hibám, hogy szoktam gondolkodni, de azért az, hogy 75 évesen valakinek semmije sincs, nem általános, sőt, nagyon ritka. Pláne, hogy a nyilván ötvenes gyereke is albérletben él. Az egyszobás albérletben nevelték fel a férjedet és a testvérét is?? NEkem ez valahogy kicsit hihetetlen. És azért az ötvenesek nyilván nem devizahitel miatt vannak albérletben, saját tuljadon nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!