Az öregeknek miert nem vesznek kutyakat a gyerekeik,
unokaik? Egyedül elö idösekre gondolok.
Figyelt kérdés
Minden heten törtenik 1-2 rablas es rablogyilkossag, amikor egyedülallo nyugdijasokat tamadnak meg, többnyire r.oma fiatalemberek (bünözök). Vajon ezeknek az öregeknek nincsenek unokaik, csaladjuk, akik legalabb kutyakat vennenek nekik es kutyatapszert. 2 darab nagytestü kutya (1 a hazba, 1 az udvarba) es soha, semmilyen betörö nem fog sikerrel jarni.
Bocsi, előző előtti voltam, csak azóta érkezett még egy válasz.
2013. okt. 30. 00:44
12/37 anonim válasza:
Utolsó, ebben nagyon igazad van. Azt a kutyát, aki egy embert valóban megvédene, nem tudná kezelni egy beteges, 60 kilós idős ember.
2013. okt. 30. 00:54
13/37 A kérdező kommentje:
Itt mindenkinek marha nagy igaza van, de az öregeket tovabbra is halomra ölik a rablogyilkosok.
Nem a panelban lako idösekröl van szo.
Igazabol a 70 even felüliek sokszor olyan allapotban vannak, hogy nyugdijas otthonba valok lennenek. De nem hajlandok oda bemenni es penzük sincs ra. A legtöbb idös ember nem kepes sajat magarol rendesen gondoskodni, de akkor is maradni akar a sajat hazaban. En igy latom ezt.
2013. okt. 30. 01:13
14/37 anonim válasza:
Akkor a tisztelt családnak kéne lépnie, talán a két házat egy nagyobbra cserélni, és odaköltöztetni az idős szülőt.
2013. okt. 30. 01:37
15/37 anonim válasza:
Akkor arra válaszolj már légyszíves, hogy aki magát nem tudja ellátni, az hogyan gondoskodik két kemény, nagytestű kutyáról?
2013. okt. 30. 02:04
16/37 anonim válasza:
Szerintem a megoldás, hogy költözzenek panelba. És ne a lerobbant panelra gondoljatok, hanem felújítottra.
Én így fiatalon és erősen sem laknék házban, mert szerintem baromi félelmetes. Nekem tetszik, hogy itt vagyok emberek közelében, a kapu zárva, a lépcsőházban villany, kamera. Ha öreg néni lennék (leszek), bizti, hogy körülveszem magam emberekkel.
2013. okt. 30. 02:57
17/37 anonim válasza:
Huh, kerdezo, te tényleg ennyire buta vagy? Alapból a kutya pénzbe kerül, meg a me helyről is, de oké, adja valaki ingyen. Oltas, etel, felszerelést? Azt ki fizeti? Ki foglalkozik a kutyával? Tudod nem mindenki rajong értük....
2013. okt. 30. 06:07
18/37 anonim válasza:
Az egyik szomszéd néninek vettek egy kuvaszt hogy őrixze.3 év múlva a saját kuvasza tépte szét :( ennyi a hozzáfűznivalóm...
2013. okt. 30. 06:19
19/37 anonim válasza:
Mert egy kutyán enm csak eteni itatni kell, az enyhén szólva több törődére szorul.Ezt ezek idősek titkán tudják már nyújtani...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!