Miért sértődik meg a nejem ha mondom neki hasonlít az anyjára ő is körte, meg nagy az orra meg a füle? Nem csúfoldva mondom, tények. Szóba jött az öregeknek nő az orra füle mondja ja az anyjának is, mondom neked is és még nő
Nyilván nem örül neki túlzottan, ha sokszor kritizálod, szerintem ezt senki nem veszi szívesen. Ha így is tetszik neked, ne nyösztesd ezzel, az örökölt dolgokkal nem tud mit kezdeni. Milyen magas? Mert ez a 68 kiló nem olyan sok, ha elég magas. Én 172cm vagyok és 65 kiló körül, de abszolút nem vagyok kövér. Lehet őt is zavarja kicsit, ha van súlyfelesleg, ezért sem eshet neki túl jól, ha ezt mindig felhozod.
23/n
Hát apukám, nem lehet, hogy nem kíváncsi a tényeidre?
Gondolom te se vagy egy Pitt-Clooney álompasi.Vagy a igen, akkor mért nem egy topmodellt vettél el? Elég tirpák dolog ilyeneket írni róla, mit szólna, ha olvasná?
Én nem megsértődnék, ha nem szétoltanálak, ha ilyenek mondanál nekem, az tuti.
:DD
Figyeld meg az lesz a vége nem kapsz vacsorát.
Ha éhes vagy csak annyit mondasz: te fogytál. Egyből lesz hami és hancur.
"mondom neked is még nő'
:DD
Báttya, legyél már ennél jóval okosabb :D
Az embereknek mindig azt kell mondani, amit hallani akarnak, pláne a nőknek. :D Hazudj nekik, hogy szeressenek. Ez így működik. :D
Te jó ég, hogy lett neked feleséged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!