Szerintetek elmenjek itthonról? Vagy maradjak?
Mi számít gyásznak? Szerintem nem a külsőségeken múlik. Nem azon, hogy ideláncolom magam a kanapéhoz. Sírok, szakaszosan előtör belőlem, de nem tudok csak itthon ülni és gondolkodni.
De tudom, hogy nem ezen múlik, mégis bűnösnek érezném magam, ha elmennék. Illik? nem illik?
Semmi abnormalis nincs ebben, amit erzel. Ha egyszer sem latogatod meg majd a sirjat, de szivesen emlekszel kozos emlekeitekre vissza es szivesen beszelsz rola az 1000-szer tobbet er, mint az, aki hetente visz viragot a sirra de igazabol azert, hogy meg ne szoljak, hogy nem gondozza a nyughelyet. Ot mar nem erdeklik a viragok sem.
Viszont ameddig benned el az emleke es vissza tudsz emlekezni a jo pillanatokra, addig nem merul feledesbe egy valaha volt elet, s benned is hosszabb-rovidebb ido utan atadja a gyasz a helyet egy felemelobb erzesnek, a multadhoz kotodo szep emlekeknek.
Reszvetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!