Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elköltözzek vagy ne?

Elköltözzek vagy ne?

Figyelt kérdés
Naa szóval a nagyszüleimnél élek és leírhatatlanul szeretem őket. Olyan kedvesek és mindig számíthatok rájuk és egyébként születésem óta ott élek. Apukámmal isis nagyon jóba vagyok (az ő részéről vannak a nagyszülők)és most váltok sulit és ha itt maradok akkor minden nap legalább 2 óra oda és 2 vissza szóval 4 óra... De ha apuhoz költözök akkor max negyed óra alatt elvisz kocsival a suliba..Tudom h sokkal könnyebb lenne ha elköltöznék de annyira szeretem őket..és ha elutazok akkor is annyira hiányoznak..és mindig arra gondolok hogy mi lesz ha meghalnak... Ahhh nem tudom:(( segítsetek légyszi.

2013. okt. 2. 18:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért csak telorol vagyok:) ohh és 13/L
2013. okt. 2. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne gondolj még a halálukra. Ezek szerint még nagyon jól bírják magukat, különben édesapád gondoskodna arról, hogy legyen valaki mellettük, aki segíti őket, vagy maga mellé venné őket, stb. stb.

Másrészt hétvégén mindenképp ott lehetsz velük, náluk, menj a papádhoz, hiszen ahogy egyre felsőbb és felsőbb iskolába jársz, annál több idő kell neked is a tanuláshoz, stb. stb.

Majd kialakul, most nálad első az iskola, és az, hogy időben odaérj reggel, és a korán sötétedő téli hétköznapokon se bumlizz egyedül a suliból hazafelé csak azért, mert te a nagyiéknál akarsz lakni. Gondolj bele kb. egy hónap múlva már 4 órakor sötét lesz, jobb lesz neked is, és nyugodtabbak lesznek a nagyiék is, ha tudják, hogy a papád az autóval hoz-visz téged.

2013. okt. 2. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem éri meg hosszútávon a napi majdnem 4 óra utazás. hévégén meg a szünetekben ott leszel náluk.
2013. okt. 2. 19:14
 4/11 anonim válasza:
költözzetek arra a helyre amit mondtál.
2013. okt. 2. 19:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az iskola az első de akkor is:(( egyik nap még tök átlagos volt jöttem haza a suliból és utána jött az ötlet h menjek át..és elképzelhetetlen:// és olyan hirtelen jött..és eddig mindig papa kérdezett ki és türelmes volt nagyon amit csodálok.. :(( és nagyon fura lenne apunál lakni.. Annyira szeretek itt lakni és áá nem tudom eldönteni :''((((
2013. okt. 2. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Közelebb nincs középiskola?
2013. okt. 2. 20:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát van nagyon sok mert budapesti vagyok..csak ez nagyon jó suli és gyönyörű.:) és még 7.es vagyok és hát enyhén szólva UTÁLOOM az osztályomat..
2013. okt. 2. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:

A születésed óta a nagyszüleiddel élsz? Apukád pedig máshol lakik? Anyukádról mit lehet tudni, mert nem irtál róla semmit? Ki látja el a törvényes képviseleted (apukád a gyámod, vagy a nagyszüleid)? Miért élsz tulajdonképpen a nagyszüleiddel?

Ezek azért elég lényeges kérdések.

Szerintem mindenképpen oka lehet annak, ha valaki a nagyszüleivel lakik. És ebből kiindulva valószínű jobb lenne neked ha maradnál, főleg, hogy te is ezt akarod igazán...hiába kéne kicsit többet utazni, a biztonság, a szeretetteljes légkör, mindennél többet ér!

2013. okt. 2. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Én hétköznap apukámmal lennék és hétvégére haza mennék a nagyszüleimhez. Pont úgy, mint a kollégisták.
2013. okt. 2. 22:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát oké...de gondolj bele milyen érzés nekem:'(( elköltözzek azoktól akiket mindennél jobban szeretek.. De azt ne mondjátok h menjek másik suliba mert ez a suli az álom és most szinte biztos h felvesznek..
2013. okt. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!