Tartozom neki egy bocsánat kéréssel?
Már azért is tartozol neki, ha nem vesztetek össze, de alaptalanul feltételezted róla.
Ez a minimum.
Értem,köszönöm az eddigi válaszokat.
Hát nem vesztünk össze, csak egyszerûen nem beszéltünk egymással,mert...na elmesélem:úgy volt,hogy féltékeny volt (nem elöször)a másik mamámra,rám meg haragudott amiért vissza mentem egy hétre még nyaralni a másik mamàmhoz(igaz,elötte úgy beszéltük meg hogy augusztusban már nàla lesze,de nagyon jôl éreztem magam a màsik mamàmnàl,igy gondoltam vissza megyek még egy hétre).Utána összeveszett anyukámmal telefonon(velem nem beszélt,csak késöbb küldözgetett sms-eket) ,azt mondta neki hogy akkor erre a pár napra(3 hét!!!)akkor már ne is jöjjek.Besértödött.Én meg azt hottem hogy õ tiltatta le a telóm(mivel az ö nevén van a kártya és a telefon is ezt mondta be hogy az elöfizetõ kérésére nem kapcsolható) bosszúból.
Megmutattuk egy telefonos srácnak a telót,azt mondta ez le van tiltva mert hogy nem fogad el egy kártyát sem és mutatta is,tényleg nem vette be telóm.Majd a másik mamámék vettek nekem egy új telefont.:/ (okos telefont)----)Íme még egy ok hogy féltékeny legyen a mamám :/
Aztán meg pár napja gondoltam magamban teszek egy próbát:kipróbáltam,áttettem az új telóm kártyáját a régibe és nem fogjátok elhinni mûködik!!!Tudok hívni,engem is
tudnak.Akkor ez
most mi??Átve
rt az a
hülyegyerek? -.-
Végül azt is megtudtam hogy a mamám nem haragszik rám.
G
Én azt tanácsolnám, hogy ülj le mamáddal (aki meg"sértődött"), hogy nem akartad te megbántani, nem szereted jobban a másik mamádat (gondolom én), csak nagyon jól érezted ott magad, és egy kicsit még visszamentél volna, de hozzá is ugyan olyan szívesen mész. Új telefont meg azért kaptál, mert a régi bemondta az unalmast, ez sem ellene irányult. Egy félreértésből gondoltad azt, hogy esetleg ő letilthatta, de rájöttél, hogy nem, és nem szeretnél rosszban lenni vele. :)
23/N
Az a helyzet hogy már elmondtam(vagy inkább megüzentem sms-ben)neki hogy ugyanúgy szeretem õt is meg a másik mamámat is ,és ugyanúgy szeretek hozzá menni meg a másikhoz is.Sõt úgy érzem hogy õt még egy kicsivel jobban is szeretem.(De ezt még nem mondtam senkinek.)
Meg arra is ráébredtem most már hogy õ sokkal jobban szeret engem,mint én õt.Ezt az bizonyítja,leginkább,hogy õ elõbb keresett engem.Csak azt nem értem hogy miért sms-ben,miért nem hívott fel.Ilyeneket írt:sajnálom hogy a szeretetem és a gondoskodásom nem jelent semmit,meg hogy:látom nem vagy kiváncsi a véleményemre.Meg azt hitte hogy anyukám megtiltotta hogy beszéljek vele és hogy anyum válaszolt az õ üzeneteire.
Én nagyon szeretem a mamámat.Õ a második fontos ember az életemben.Beleôrülnék,ha elveszíteném.Bûntudatom van amiatt hogy nem álltam ki eléggé mellette és hogy ô jobban szeret engem,mint én ôt.
Nem tudom..fel kéne hívnom,de nincs hozzá bátorságom.Küldjek neki sms-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!