Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyanyám kémkedik utánam!...

A nagyanyám kémkedik utánam! Mi köze van neki a magánéletemhez?

Figyelt kérdés

Gyakran járok hozzájuk és úgy látszik, hogy keresett valamit. A múltkor beszélgettem telefonon egy lánnyal és hallgatózott, hallotta, hogy miről beszéltünk de későn vettem észre. Van egy nem tervezett gyerekem és róla volt szó, azt hiszem nem volt kivehető a szövegből, hogy az enyém és gondolom ezért kezdett el utánam járkálni. A családomnak nem szóltam a gyerekről. Még akkor megbeszéltünk egy helyet, hogy ott találkozunk, találkoztunk is meg minden, erre mikor vissza mentem a nagyanyámék házába letámadott, hogy mért nem szóltam neki a gyerekről vagy egyáltalán a lányról. Szóval követhetett. Amúgy nem is jártunk amikor teherbe esett, csak mostanában kezdtünk el jobban kijönni egymással. Én kioktattam és megmondtam neki, hogy nincs semmi köze ahhoz, hogy kivel vagyok és egyáltalán az életemnek ehhez a részéhez. Most meg van sértődve de nem érdekel. Remélem nem fogja tovább mondani senkinek se amit látott mert nem akarom, hogy kiderüljön, nem sokan tudnak róla. Régebben is ő volt az aki mindent tudni akart, többször is észrevettem, hogy figyel. Mit csináljak, hogy ne mondja tovább? De lehet, hogy nem is biztos benne, hogy kik ők.

23/F

2013. jún. 20. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolod hogy egyszer ugyis kiderül majd a családod előtt hogy van egy gyereked?
2013. jún. 20. 19:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem fogják megtudni ha nagyanyámnak nem jár a szája.
2013. jún. 20. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
46%

ha olyan rossz lenne a családod, akkor kerülnéd őket, (esetleg nem élősködnél rajtuk).

és akkor nem lenne hozzá közük.

De neked nagyon furcsa fogalmad van a családról...

2013. jún. 21. 21:47
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Hogy mi köze a magánéletedhez? Végülis a nagymamád, vagy mi... Te meg az unokája vagy... Egy családba tartoztok. Ennyi.
2013. jún. 24. 11:34
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha már itt tartunk, akkor nekünk mi közünk hozzá?
2013. jún. 24. 12:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg igaza van abban, hogy ne kémkedjen utána, az ő magánélete. Az hogy nem mondod el a családodnak annak biztos megvan az oka, persze lehet jobb lenne ha elmondanád, de az hogy kémkedniük KELLETT, mint azt ahogy írta valaki, nem hiszem hogy jogos.
2013. jún. 24. 21:02
 17/19 anonim válasza:
ne támadjátok már szegény csávót,lehet tényleg hülye családja van. De sztm a banya úgyis kifogja pletykálni. Azt kellene megtudnod hogy tudja-e hogy te gyereked. Mert ha nemtudja akkor mind1.
2013. jún. 27. 17:14
 18/19 anonim válasza:
43%

Tudod, anyám is ilyesmi volt mint te.

Anyám szánt szándékkal nem tartotta senkivel a kapcsolatot, a szüleit ki nem állhatta, a távolabbi rokonaimat pedig egész életemben nem láthattam (mindezt azért mert neki nem volt kedve hozzájuk). Elég nagy a családfánk, még él az egyik dédszülőm.

Most 20 éves vagyok, és nagyon mérges vagyok anyámra!

2013. jún. 27. 23:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Elég meglepő, hogy ha valaki normális családban nőtt fel, akkor mennyire nem tudja elképzelni hogy nem csak tökéletes szülő/nagyszülő létezik. Sok itt a csőlátású ember.

Ha elkezded győzködni, hogy ne mondja el senkinek, azzal csak megerősíted a gyanakvását, rosszabb helyzetet teremtesz.

Két dolgoz csinálhatsz:

1. Dezinformációval más irányba terelgeted a vénasszony gondolatait.

2. Nem törődsz vele, hogy kinek mit pletykál, ha szóvá teszi vagy a családtagjaid kérdeznek a dologról nem mondasz semmit, csak simán letagadod és tereled a beszélgetést, ha erőltetik belőlük csinálsz paranoiásakat.

2016. jún. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!