Miért ilyen a nagyanyám?
állandóan beleüti a csőrét mindenbe, állandóan mikor eszünk a konyhában kijön megnézni mit eszünk kíváncsiságból. Meg lett monda neki anya is meg apa is megmondta neki, hogy nekem ne melegítsen kaját, velem ne foglalkozzon, erre mikor csak 2-en vagyunk mindig megkérdi, hogy ne melegítsen-e. 17 vagyok és úgy foglalkozik velem mint egy 8 évessel, bezzeg mikor kicsi voltam átmentem hozzá TV-zni és sokszor lehúztam a terítőt és meg akart veretni az apámmal. Most meg állandóan velem foglalkozik. Annyira felhúz, már az ajtaján az ablakot is kiütöttem, most az íróasztalt sikerült elbasznom miatta, hangom nincs már a sok kiabálástól. Szép szó nem segít neki. Hiába nagyim de csak a baj van vele. Anyáméknak is visszaszól meg őket is kiborítja. 85 éves a nagyanyám. Most már annyira kikészített, hogy a szemébe mondtam, hogy utállak, tudom nem szép de annyira felhúz. És mindig azt mondja "Jól van többet nem kérdem" nem telik el pár óra megkérdi megint. Á kiborít. Még mondtam pár csúnyát rá de azt nem írom le.
17 éves fiú vagyok amúgy.
A nagymamád azért viselkedik így,mert úgy érzi senkinek nincs rá szüksége,és ettől egy kicsit megijedt.Mondjuk te ezt még nem fogod fel,de gondolj az ő helyzetébe.Nyugdíjas,már dolgozni nem tud.Bárkinek segítene,de mindenki elzavarja,hogy nem kell.Teljesen feleslegesnek érzi magát,és több mint 80 évesen már nem a legjobb érzés ez.
Te meg szégyelld magad,hogy így beszélsz nagymamáddal.Ha én lennék az anyád,úgy szájon csapnálak azonnal ha felemeled a hangod,vagy csúnyán beszélsz vele.Azt,hogy kivered az ablakot,nos te rögtön utána repültél volna az ablakon keresztül..
Inkább örülnöd kéne,hogy él a nagymamád.
Sajnos sokunknak már nem élnek a nagyszülei,pedig milyen jó lenne..
Még valamit.Kívánom,hogy egyszer ha ne adj isten te is megéled a 80 évedet,ugyanígy bánjanak veled,ahogy te bánsz másokkal.
Fitt? Segítene
Jah ez kimaradt.
Mikor a temetőre kéne menni (1 km-re van innen) bármikor elmenne, de lenne egy kis munka a házkörül akkor már halálos beteg. Jó most mondhatjátok hisztis vagyok meg ez meg az, de ha egy hétig csak egy hétig itt lennétek hát más lenne a gondolatotok. Szinte minden hétvégén nem tudok aludni mert arra kelek hogy veszekedés van, szegény anyám (az ő anyja a nagyim) már 57 éves, így is folyamatos műszakban dolgozik+ még túlóra. És semmi segítsége nincs engem leszámítva, persze ha itthon vagyok mert nekem is suli. Apámat 1 éve műtötték daganata volt a belében. Ő megint nem tud dolgozni, plusz még kemoterápiára jár minden héten 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!