Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a nagyanyám?

Miért ilyen a nagyanyám?

Figyelt kérdés

állandóan beleüti a csőrét mindenbe, állandóan mikor eszünk a konyhában kijön megnézni mit eszünk kíváncsiságból. Meg lett monda neki anya is meg apa is megmondta neki, hogy nekem ne melegítsen kaját, velem ne foglalkozzon, erre mikor csak 2-en vagyunk mindig megkérdi, hogy ne melegítsen-e. 17 vagyok és úgy foglalkozik velem mint egy 8 évessel, bezzeg mikor kicsi voltam átmentem hozzá TV-zni és sokszor lehúztam a terítőt és meg akart veretni az apámmal. Most meg állandóan velem foglalkozik. Annyira felhúz, már az ajtaján az ablakot is kiütöttem, most az íróasztalt sikerült elbasznom miatta, hangom nincs már a sok kiabálástól. Szép szó nem segít neki. Hiába nagyim de csak a baj van vele. Anyáméknak is visszaszól meg őket is kiborítja. 85 éves a nagyanyám. Most már annyira kikészített, hogy a szemébe mondtam, hogy utállak, tudom nem szép de annyira felhúz. És mindig azt mondja "Jól van többet nem kérdem" nem telik el pár óra megkérdi megint. Á kiborít. Még mondtam pár csúnyát rá de azt nem írom le.

17 éves fiú vagyok amúgy.

2012. ápr. 26. 19:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Egy idegbajos kis idióta vagy. Tanulj egy kis tiszteletet és örülj, hogy a nagyid még él és virul.
2012. ápr. 26. 19:30
 2/19 anonim ***** válasza:
84%
Mert egy hisztis buta kis pi..a vagy aki majd visszasírja a nagyiját mikor nem lesz. Hálátlan vagy örülj hogy ennyi idős,fitt és törődik veled.Neki még 10 év múlva is a kisunokája leszel.
2012. ápr. 26. 19:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Az idős emberek feledékenyek. Nem rosszindulatból kérdez meg semmit sem kétszer. Arra gondolj, hogy te is megöregszel egyszer. Viselkedj vele tisztelettudóan.
2012. ápr. 26. 19:39
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak, hogy így fogod fel a helyzetet! Amúgy anyádnak vagy apádnak ő az anyja tehát nem nagy baj, hogy visszaszól neki! Azt tudom javasolni, hogy gondold meg, hogy, hogy fogod érezni magad miután meghalt.
2012. ápr. 26. 19:40
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

A nagymamád azért viselkedik így,mert úgy érzi senkinek nincs rá szüksége,és ettől egy kicsit megijedt.Mondjuk te ezt még nem fogod fel,de gondolj az ő helyzetébe.Nyugdíjas,már dolgozni nem tud.Bárkinek segítene,de mindenki elzavarja,hogy nem kell.Teljesen feleslegesnek érzi magát,és több mint 80 évesen már nem a legjobb érzés ez.

Te meg szégyelld magad,hogy így beszélsz nagymamáddal.Ha én lennék az anyád,úgy szájon csapnálak azonnal ha felemeled a hangod,vagy csúnyán beszélsz vele.Azt,hogy kivered az ablakot,nos te rögtön utána repültél volna az ablakon keresztül..

Inkább örülnöd kéne,hogy él a nagymamád.

Sajnos sokunknak már nem élnek a nagyszülei,pedig milyen jó lenne..

Még valamit.Kívánom,hogy egyszer ha ne adj isten te is megéled a 80 évedet,ugyanígy bánjanak veled,ahogy te bánsz másokkal.

2012. ápr. 26. 19:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Fitt? Segítene

Jah ez kimaradt.

Mikor a temetőre kéne menni (1 km-re van innen) bármikor elmenne, de lenne egy kis munka a házkörül akkor már halálos beteg. Jó most mondhatjátok hisztis vagyok meg ez meg az, de ha egy hétig csak egy hétig itt lennétek hát más lenne a gondolatotok. Szinte minden hétvégén nem tudok aludni mert arra kelek hogy veszekedés van, szegény anyám (az ő anyja a nagyim) már 57 éves, így is folyamatos műszakban dolgozik+ még túlóra. És semmi segítsége nincs engem leszámítva, persze ha itthon vagyok mert nekem is suli. Apámat 1 éve műtötték daganata volt a belében. Ő megint nem tud dolgozni, plusz még kemoterápiára jár minden héten 1x.

2012. ápr. 26. 20:00
 7/19 A kérdező kommentje:
utolsó gyere várlak Kecskeméten lakok. Arany utcában lakok várlak.
2012. ápr. 26. 20:01
 8/19 anonim ***** válasza:
kezeld úgy, mint egy gyereket, és ne bosszankodj rajta.
2012. ápr. 26. 20:07
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Talán tényleg túl "kemény" voltam vele.
2012. ápr. 26. 20:14
 10/19 anonim ***** válasza:
Sajnos az öregek már ilyenek. Ők teljesen más világban nőttek fel mint mi és nekik ez a normális hogy kinyalják mindenkinek a seggét meg beleavatkozzanak ok nélkül mások dolgába. Nekem nagyapám volt ilyen én bírtam az öreget mert nagyon jófej meg rendes volt csak ugye az utóbbi 3 évben borított ki minket teljesen ugya rászokott a borozásra de nagyon plusz a pénzét elszórja a kocsmában meg persze van hogy aludni sem tudunk miatta mert üvölt a TV. Apám kínjába már le ia kapcsolta nála az áramot mert a kis házban lakik és ott külön van minden. Én nem mondok neki csúnyákat de volt hogy üvöltenem kellett vele hogy nyugodjon már meg végre. Én nagy apám 75 éves amúgy.
2012. ápr. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!