Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a nagyanyám?

Miért ilyen a nagyanyám?

Figyelt kérdés

állandóan beleüti a csőrét mindenbe, állandóan mikor eszünk a konyhában kijön megnézni mit eszünk kíváncsiságból. Meg lett monda neki anya is meg apa is megmondta neki, hogy nekem ne melegítsen kaját, velem ne foglalkozzon, erre mikor csak 2-en vagyunk mindig megkérdi, hogy ne melegítsen-e. 17 vagyok és úgy foglalkozik velem mint egy 8 évessel, bezzeg mikor kicsi voltam átmentem hozzá TV-zni és sokszor lehúztam a terítőt és meg akart veretni az apámmal. Most meg állandóan velem foglalkozik. Annyira felhúz, már az ajtaján az ablakot is kiütöttem, most az íróasztalt sikerült elbasznom miatta, hangom nincs már a sok kiabálástól. Szép szó nem segít neki. Hiába nagyim de csak a baj van vele. Anyáméknak is visszaszól meg őket is kiborítja. 85 éves a nagyanyám. Most már annyira kikészített, hogy a szemébe mondtam, hogy utállak, tudom nem szép de annyira felhúz. És mindig azt mondja "Jól van többet nem kérdem" nem telik el pár óra megkérdi megint. Á kiborít. Még mondtam pár csúnyát rá de azt nem írom le.

17 éves fiú vagyok amúgy.

2012. ápr. 26. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Te még nagyon fiatal vagy és ez nem róhatjuk fel neked, de őszintén remélem, hogy még élni fog a nagyid, amikor neked benő a fejed lágya - hogy el tudd neki mondani, mennyire szereted őt. Ő feltehetően nem haragszik rád, mert ő már tudja, amit te még nem.
2012. ápr. 26. 20:42
 12/19 A kérdező kommentje:

ő sose haragszik rám

mert ha valamit mondasz neki egyik fülén be másikon ki, vagy amit meg akar jegyezni megjegyez amit nem azt nem.

2012. ápr. 26. 20:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Sep kis csalad...senki sem veszi eszre, h "beteg"? mit vartok ennyi idosen? Mit gondolsz, te nem leszel ilyen? Ugyanilyen csaladot, unokat kivanok neked is!
2012. ápr. 26. 21:11
 14/19 A kérdező kommentje:

de nem érted, hogy nem beteg.

Pl. Ha a temetőre ami ugye leírtam jó 1 km-re van és gyalog kimegy, akkor segíteni, pl elmosogatni, vagy takarítani meg lusta?

2012. ápr. 26. 21:14
 15/19 anonim ***** válasza:
nyanyák már csak ilyenek .... szerencsére enyémek nem olyanok :)
2012. ápr. 27. 00:05
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
Az nem jutott eszedbe, hogy te ilyen idős korodban milyen leszel? Hogy ki megy a temetőbe 1 kilométerre, az a szeretet viszi. A mosogatást meg talán neked kellene megejtened. Minek nézitek cselédnek. Úgy felpofoználak, hogy bucivá dagadna a képed, ha az én anyámmal ezt tennéd, amiket leírtál. Te egy elkényeztetett buta önző liba vagy
2012. ápr. 27. 07:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap voltam bent a nagyimnál a kórházban. Rákos, végső stádiumban van. Szintén 85 éves. Azt hitte a szobatársához jöttem, a dédunokáját látva pedig vidáman elmesélte, hogy a fiának is ennyi idős a kislánya, akinek van egy négy éves bátyja.

Az én bátyámról és nővéremről mesélt. 30 és 27 évesek.

Engem már elfelejtett. Kb két hónapja van hátra. A szíve sem jó, cukorbeteg és négy helyen találtak rákos daganatokat a testében. Alig van negyven kiló.

Amikor kezd kiborítani, vegyél egy mély levegőt.

Kamasz vagy, egy átlagos nagyi is idegesítene. Próbáld meg úgy felfogni , mintha egy kisgyerek lenne. Nekik is ezerszer el kell magyarázni dolgokat.

Tudom, hogy szörnyű!

2012. ápr. 27. 07:04
 18/19 A kérdező kommentje:

utolsó: érdekes kis hozzászólás volt. Meg fogadom :)

utolsó előtti: Szeretet? Szeretetből nem lehet segíteni a családnak? Még annyit sem, hogy a szobáját se takarítja?

2012. ápr. 27. 15:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! te olyan buta korlátolt vagy, hogy már ez is meghaladja az elmédet, amit itt leírtunk. Olvass valamit az öregkori demenciáról, talán fény gyúl a fejedben
2012. ápr. 27. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!