Miért ilyen nagyanyám?
Figyelt kérdés
Már 15 éves vagyok, és állandóan ha találkozok vele vagy ha látja hogy megyek valahová (a mellettünk levő tömbházban lakik), mindig kísérget meg egy csomót kérdezősködik. a múltkor is felhív telefonon hogy otthon vagyok-e, mondom: nem. Erre rákérdez hogy hol vagyok, kikkel vagyok. Hát most nem mind1 neki? Amikor meg valami haverokkal vagyok és találkozok vele, puszilgat meg ölelget. Nem veszi észre magáról hogy ezzel szégyenbe hoz engem?2012. aug. 8. 16:29
1/7 anonim válasza:
Ezzel most inkább te hoztad őt szégyenbe! Nyilván idős, örül, ha hallja a hangod, vagy ha találkozik veled. Nem ilyen stílusban kellenen nyilatkoznod róla.
2/7 anonim válasza:
Szégyenbe te hozod magaddat az ilyen szöveggel. Ő "csak" szeret, és ezt ki is mutatja. Vajon TE elmondhatod-e ez magadról, vagy majd csak akkor döbbensz rá, ha már nem lesz? "Már 15" évesen elég nagy vagy ahhoz, hogy ezen elgondolkozz és erősen szégyelld magad.
3/7 anonim válasza:
Szerintem ne szégyelld, ha puszilgat. Ezen nincs mit szégyellni... Ha mégis annyira zavar ez, akkor szerintem kedvesen megmondhatod neki, hogy ne olyankor csinálja... Egyébként... :D Az öregek már csak ilyenek, nehéz megérteni őket, más generáció. Az én nagymamámnak is megvannak a maga hóbortjai. :)
4/7 anonim válasza:
A szomszédomnál is ugyan ez volt a helyzet.Sajnos a nagymama meghalt.Utánna meg nyafogott a gyerek....
6/7 anonim válasza:
Az én mamámnak 14 unokája van, azonban engem szeret a leginkább (18/F), mert én sűrűn látogatom, segítek neki a bevásárlásban, és nem vagyok egy bunkó paraszt, néha megkérdezem, hogy van, és nem csak akkor hívom, amikor pénz vagy valami kéne, mint a többi kedves unokatestvérem.
Tudod, ha egyszer nem lesz, akkor már nem fog majd ölelgetni, puszilgatni és hívogatni, akkor pedig bánhatod, hogy "nem hoz szégyenbe". Különben is, kik előtt szégyen ez? Ha a haverok emiatt megszólnának engem, úgy vágnám őket pofám, hogy végignyalnák a földet. Nyílván kellemetlen, de ne érezd már kínnak a saját nagyanyád.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó rendben, talán mégis igazatok van. Kösz a válaszokat.
2012. aug. 10. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!