Nagyapám azt akarja, rajzoljak valamit, hogyan mondjam el neki hogy nem megy?
Figyelt kérdés
Nagyapám famunkákat készít. Régebben sokat rajzoltam, de az ezer éve volt... A családom azóta is abban a tudatban él, hogy én még mindig szeretek és tudok rajzolni. Karácsonykor is még mindig "ecset" a jelem, ha valami személyre szabott bögrét akarnak adni... -_- Ma nagyapám megkért, hogy rajzoljak neki valami sárkány hülyeséget. Mondtom, hogy "Majd megpróbálom...." Az a baj, azt hiszi, hogy még mindig tudok rajzolni, ami nem igaz. Ráadásul kedvem sincs hozzá.2013. jún. 13. 16:58
11/14 Giggancs válasza:
Ez nem segítség.Ha nem szeret vezetni,de be kell vinni valakit a kórházba,az más. Ezek szerint nem tudja a papája,hogy rohadtul nem kívánja ezt a dolgot..Miért lenne gáz,ha egyszerűen nem akarja.Van elég szabály meg muszáj dolog az életben.Nehogymár rajzolni KELLJEN!Mert ez már a kell kategória.Én nem akarnám a gyerekemet táncolni látni,ha nem akarja.Miért akarnám,hogy rossz legyen neki?Az más,ha valamit muszáj megtenni.Ha meg izgatja a fantáziáját,vagy nem nagy áldozat,próbálja meg, de ahogy látom,kissé ráerőszakolták ezt a témát.Gondolom nagyon nem akarja,ha már ide ír tanácsért. Egy ilyen hülyeséget még fenntartani.Minek? Hát mit számít ez? Csak rossz érzés marad utána.Még lehet a papájának is,ha a kezébe nyomja,és mellékesen közli,hogy,jah hát már nem szeretek rajzolni amúgy.Ez mi már? Akkor minek?Hát könyörgöm szabad emberek vagyunk,és mindenki más.Ne rajzolj,ha nem akarsz!:))
12/14 anonim válasza:
11-es, azért segítség, mert a nagyapja nem azért kéri, mert hogy jaj, rajzolni lássa a kisunokáját, hanem azért, mert famunkákat készít és szüksége van egy sablonra. Legalábbis én így értettem a kérdést, ha nem így van, elnézést! Gondolom, ha mással csináltatná meg, azért fizetni kéne, ő meg úgy gondolta, itt van valaki a családban, aki ért hozzá, megkéri őt.
13/14 anonim válasza:
"Még lehet a papájának is,ha a kezébe nyomja,és mellékesen közli,hogy,jah hát már nem szeretek rajzolni amúgy"
Nem.
"-Juditkám, kéne nekem egy sárkányos sablon, rajzolnál egyet?
- Ne haragudj, nagyapa, én már emberemlékezet óta nem rajzoltam, mert már nem szeretem csinálni, a gyakorlatból is kijöttem, de ha gondolod, megpróbálok egyet összehozni, de nem garantálom, hogy jól sikerül."
Vagy valami hasonló. Aztán a nagyapa vagy azt mondja, hogy akkor köszöni, ne fáradj, ő csak azért mondta, mert azt hitte, szeretsz rajzolni, vagy azt mondja, köszöni, azért ha lehet próbáld meg, mert szüksége lenne rá.
Ennyi.
14/14 anonim válasza:
Keress neten egy képet, nyomtasd ki, ragaszd fel az ablakra celluxxal, tegyél rá egy üres lapot és rajzold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!