Nagyapám testvérének a fia nekem kim?
Figyelt kérdés
Van erre valami megnevezés? És az ő gyerekei? Azon kívül hogy rokonok :D2013. jan. 31. 14:32
3/5 anonim válasza:
Jaj, dehogy unokatestvér, nem is másod-unokatestvér.
Valamelyik szülőd unokatestvére. Nincs rá megfelelő magyar kifejezés, talán unokanagybácsinak hívhatnánk, de tudtommal ilyen szó nincs. :))
4/5 anonim válasza:
Úgy imádom az ilyen kérdéseket xD
Ha mindenképpen megszeretnéd nevezni mert mit tudom én unod a magyarázkodást,hogy fel kell vázolni ezt a családi szálat mondd,hogy másod-unokatesód és ennyi :D
5/5 Zabpehelyke válasza:
Van erre magyar kifejezés:
Másodnagybácsi, unokabácsi vagy unokanagybácsi (valaki unokanagybátyja vagy unokanagybácsikája) a szülő fiúunokatestvére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!