Ki nekem a nagyapám testvérének a lánya?
Figyelt kérdés
2007. okt. 25. 14:15
2/10 anonim válasza:
NEM! a nagynénid az ANYUKÁD/APUKÁD testvére lenne, azaz a nagyszüleid gyermeke. viszont ez akit te mondasz az egyik szülőd unokatestvére. rá nincsen hivatalos meghatározás! :)))
4/10 anonim válasza:
Én is másodunokatestvérre szavazok:-)
5/10 anonim válasza:
Figyelem !
A nagypapi a második felmenő.Ha anya vagy apa testvérének a lánya, akkor unokatertvér. Ha a nagypapi vagy nagymami testvérének az UNOKÁJA lenne a kérdés, abban az esetben másodunokatestvérnek hivjuk.De mivel a nagypapi testvérének csak egyel lejebbi utódjáról van szó, ergo nincs külön meghatározás a nagypapi testvérének lányára.
6/10 anonim válasza:
Előttem elhangzottakhoz csatlakozok! Nincs rá külön szó. :)
7/10 anonim válasza:
Nekem van ilyenem, és szimplán unokatesómnak hívjuk egymást.
8/10 anonim válasza:
Szerintem lehetne az unoka nagynénid!
10/10 anonim válasza:
én unokabátyámnak hívom, aki ilyen módon rokonom, akkor neked eszerint unokanővéred:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!