A nagymamám testvérének a fia. Kicsoda ő nekem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 22:46
2/11 anonim válasza:
Erre nincs rokoni kifejezés. A nagymamád testvérének a fia a te apukád/anyukád elsőfokú unokatestvére. A te másodunokatestvéred a kérdésben szereplő férfi gyereke (ha van neki).
3/11 anonim válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni, de az előttem szóló szerintem nem jót mond. A másodunkatesó az a nagymama testvérének az unokája.
4/11 anonim válasza:
Úgy van, ahogy a második is írta. Majd csak az ő gyereke lesz a másodunokatesód.
5/11 anonim válasza:
első nem jót írt.
ő magyarul vmelyik szülőd unokatesója. Az ő gyereke lesz a másodunokatesód.
6/11 anonim válasza:
Kedves harmadik, az nem ugyanaz? A nagymama testvérének a gyerekének a gyereke, az ugyanaz mint a nagymama testvérének az unokája, nem? :)
8/11 anonim válasza:
Na, én utánajártam a dolgoknak. Tehát a nagymama testvérének a fia, vagyis anyuka vagy apuka unkatestvére, az neked: másodnagybácsi, unokabácsi vagy unokanagybácsi (valaki unokanagybátyja vagy unokanagybácsikája) szülő fiúunokatestvére
más rokoni megnevezéseket itt találsz: [link]
Remélem segitettem!
9/11 anonim válasza:
Kedves második! Amikor elkezdtem irni a válaszom, a Tied még nem jelent meg. Elnézésedet kérem! Helyesbitek: Nem az előző válaszoló, hanem az első nem irta jól!
Harmadik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!