Nem tudom mit csináljak megbolondit a nagyi?
Elhiszem, hogy idegesít, gondolj arra, hogy ez a helyzet átmeneti. Milyen jó, hogy él a mamád, törődik veletek, aggódik a piciért... Én egyiket sem ismertem, de úgy tudnék örülni, ha itt aggódnának a gyerekeim körül...
Kitartás, türelem:)
Én a helyedben minél gyorsabban elköltöznék valahová máshová átmenetileg...
Mielőtt teljesen megromlik a kapcsolat köztetek és mielőtt az idegeskedéstől elapad a tejed...
Sajnos, ha mással lakik együtt az ember, szinte biztosan mindenkivel lesznek konfliktusok, ezt tudnod kell!
Szia, kicsit más esetben, de a párom nagyija is ilyen idegtépő.
Szerintem nem fogod tudni megértetni vele, egy próbát mondjuk megér, de szerintem a nagyik már csak ilyenek...ne foglalkozz vele, ne engedd magadnak meg, h felidegesítsen, próbáld meg, hogy az egyik füleden be, a másikon meg kiengeded azokat, amiket mond.
Ha kezdesz ideges lenni miatta próbáld meg elterelni a figyelmedet vmivel, zenét hallgatni stb.
És persze legyél türelmes, bár tudom, h könnyű mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!