Van erre valami megoldás, hogy ne nagyi igya meg a levét? Providentes ügy.
sajnos nem tudtok mit csinálni.
azt pedig fejtsétek el, hogy a hitelezőnek azt mondjátok, hogy másnak vette fel a nagyi a kölcsönt, mert ilyet nem szabad.
a legjobb megoldás az lenne ha segítenétek ki fizetni és valahogy a kereszt anyudtól pedig vissza szerezni a pénzt.
Hivatalosan a nagyi vette fel a hitelt, szóval rajta hajtják be. Még ha ez nem is így van. Ha nem fizeti, egyszer csak kopog a végrehajtó és nézhettek nagyokat. Ezért nem szabad még családon belül sem ilyet csinálni, még kezesnek sem elmenni.
Fizessétek közösen, aztán keresztanyádon meg hajtsátok be valahogyan!
Sajnálom a nagyidat!
Csak úgy tudtok segíteni hogy összedobjátok a pénzt és kifizetitek ezt az "uzsorakamatos hitelt". Nem szabad a Providenttől felvenni pénzt, dupláját fizeti vissza az ember mint amennyit kapott. Bár ez már rajtatok nem segít.
Figyi! Kérdezz meg egy jogi szakembert, egy rafkós ügyvédet hogy ez esetben lehet-e tenni valamit, egyet tudok ajánlani ő nyugati részen és Pesten is van. Nem biztos hogy megoldható az ügy de egy próbát megér a nagyid védelme érdekében.
Keresztanyádnak meg mondd meg a magadét!
a providentes nem olyan rossz mint sokan mondják, ők megmondják előre, hogy mennyit kell visszafizetni és nem kell többet.
Én egy évig nem fizettem, és egy év múlva én kerestem fel őket, hogy fizetném, egy forint kamatot nem tettek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!