Nem tudom mit tegyek!?
Arról van szó, hogy a papám ma elment a hegyre. Ezzel nem lenne bajom, ha nem kocsival ment volna, és ha nem tudnám , hogy a hegyen nagy piálások szoktak menni. Attól félek , hogy befog rúgni (amit sajnos tudok, hogy így lesz), és a kocsit meg ő hozza haza . Ittas állapotban . Erre nem tudtok mit csinálni oké, elfogadom . (ezt most csak azért írtam le, mert már nem tudtam kinek elmondani .
A másik problémám az az, hogy ha épségben megjön , a mamámmal állandóan folyik a veszekedés és nem tudom mit tegyek ?! Hogy nyugtassam le őket? Mindig rászólok a mamára mert ő soha nem bírja befogni . De a papa meg mindig beszél,eszik, fel-alá járkál, mindent elmond százszor :/ Elmenni nem tudok, mert a mamával lakok . Mit csináljak? :/ mivel lehetne lenyugtatni őket? :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!