A mamám miért akar nekem csokit adni? Esetleg féltékeny a másik nagyimra?
Ne panaszkodj, hanem ismerd meg őket amíg lehet. Általában sajnos nincs túl sok ideje az embernek rájuk. Tehát élvezd velük az időt amíg lehet! Én már sajnos csak az egyikkel tudom és ő is a korházban van és azt mondják már csak pár napja/hete van hátra.:”(
Remélem megszereted a másik nagyidat is.:)
16/f
A nagymamád gyerekkorában a csokit talán még venni sem lehetett, csak szerezni. Ünnepnapokon jó ha került egy darab a gyerekeknek. Akkoriban még nem volt szó arról, hogy némelyik nasi esetleg egészségtelen is lehet, persze abban a mennyiségben nem is volt az.
A nagymamák sokszor a saját gyerekkorukban élnek, arra gondolnak, mit szerettek volna ők akkor.
A másik nagymamád meg lehet, hogy sokkal inkább a mában él, és tudja, hogy mi az egészségtelen, meg azt is, hogy mivel tud örömöt szerezni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!