Nagyszüleim neveltek. 2 éve vagyok külön tőlük.Mindenben nagyanyámat próbálom utánozni,és ha valamit nem tudok úgy megcsinálni,ahogy tőle láttam,teljesen kiakadok.De miért?
Nagyanyádnak több évtizednyi előnye van, tökéletesíthette a "tudományát", te még az elején jársz, nem sok tapasztalattal. Majd pár év múlva neked is jobban megy, addig meg örülj annak, hogy fiatal létedre milyen ügyes vagy. A párodat viszont ne szekírozd. Amennyire lehet persze vigyázni kell a tisztaságra, de azért élni is ott kell. Nem kell mindennek tökéletesnek lenni, attól fontosabb, hogy jól érezzétek magatokat otthon.
Az az érzésem, mintha valami megfelelési kényszer, vagy tisztasági mánia alakulna ki nálad. Próbáld ki, semmi bajotok nem lesz, ha nem csillog-villog minden, és sokkal élhetőbb, sőt barátságosabb az a lakás, ahol van némi rendetlenség.
Így nem lehet élni kérdező.
Online formában is vannak pszichológusok, sok kapcsolatom van. Bár utálok ajánlani, mert nem az én felelősségem, de aki motivált, annak tudok segìteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!