Milyen ajándékot érdemes vennem a párom nagymamájának?
Figyelt kérdés
Egy háztartásban élnek, ezért szerintem illene neki is vennem valamit, nem nagy összegben gondolkodom, hiszen még diák vagyok. Nem szeretném letudni egy csoki kávé kombóval, az annyira személytelen. Mindene megvan, talán nincs úgy semmi amire ugy konkrétan vágyna, elég modern. Nem tudom konyhai dolgokat vagy hasonlókat mennyire értékelnema 00:10
1/2 anonim válasza:
Tea, vagy csoki különlegesség. Vagy szép cserepes növény kaspóval.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a konyhai dolgokkal könnyű mellélőni, ha nem ismered eléggê. Meg nem is nagyon illendő háztartási cuccot venni ajándékba, hacsak nem az a vágya. Jobban jársz a csokival
Ha személyessé akarod tenni, süss neki sütit szép csomagolásban átadva. Vagy vegyél szép illatos gyertyákat, mécsest, lámpást... Annyi cuki csecsebecse van az üzletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!