Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire van értelme egy...

Mennyire van értelme egy demens emberrel kommunikálni rendszeresen látogatni?

Figyelt kérdés

Tök mindegy milyen gyakran vagyok akkor is azt mondja mindig látogatom ami igaz volt 10 éve de már rég nem.

Egy beszélgetés pedig úgy nézz ki hogy ugyanazt megkérdezi akár 5-ször is, tehát új információ fogadásra képtelen,amit mond ember már 5 perc múlva nem emlékszik. Minden egyes alkalommal ugyanazok a kérdések többször.

Lehet én így vagyok szar ember de nem szívesen látogatom csak havi 1 szer mert semmi értelmét nem látom,unalmas fárasztó idegesítő stb.

Hiszen a régi személy nagy része odaveszett,csak a test maradt és a gyerekkori 20-on éves dolgai újra és újra.

De rokonságom piszkál miért nem vagyok ott mindennap meg szeret vmi kekszet és nekem kéne napi szinten vinni. Szerintük.

nov. 17. 09:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
29%

24 esnek igaza van abban, hogy egy panaszkodásra már képtelen beteget nagyon elhanyagolnak, es ezért kell az állapotát felmérni, nem adnak nekik legtöbbször inni, hogy száradjon ki, ne pisiljen annyit es hamarabb hal meg!

Ha ott vagy, kínáld meg vízzel, nézd meg mennyire szomjas!

Es kérd meg h írják fel hányszor pisil es neked mutassák meg!

Ha fogy ilyesmi, lehet éheztetik

nov. 17. 12:29
 32/34 anonim ***** válasza:
30 assal is egyetértek!
nov. 17. 12:29
 33/34 anonim ***** válasza:
47%

20

A 17- ben semmi szép és semmi mese nincs.

Az én nagymamám is demens, otthonban van.

Azért látogatom mert látni szeretném. Igen, ő is mindent elfelejt, többször ismétel, de én is úgy teszek mintha nem. Nekem egy iszonyatosan jó nagymamám volt ő 34 éves koromig. Nem fogom most demensként leírni mert beteg. Megyek hozzá mikor úgy érzem tudok menni.

Nehéz látni a leépülését de nem tudok mit tenni. Legalább látom, tudok vele beszélni, nem agresszív.

Az hogy más esetleg nem látogatja a demens hozzá tartozóját én azt sem ítélem el. Ezt mindenki maga érzi.

nov. 17. 16:56
 34/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy van akiről írtál?

Melyik az az otthon, amelyikről ilyen jó véleménnyel vagy?

Köszi!

dec. 18. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!