Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyire van értelme egy...

Mennyire van értelme egy demens emberrel kommunikálni rendszeresen látogatni?

Figyelt kérdés

Tök mindegy milyen gyakran vagyok akkor is azt mondja mindig látogatom ami igaz volt 10 éve de már rég nem.

Egy beszélgetés pedig úgy nézz ki hogy ugyanazt megkérdezi akár 5-ször is, tehát új információ fogadásra képtelen,amit mond ember már 5 perc múlva nem emlékszik. Minden egyes alkalommal ugyanazok a kérdések többször.

Lehet én így vagyok szar ember de nem szívesen látogatom csak havi 1 szer mert semmi értelmét nem látom,unalmas fárasztó idegesítő stb.

Hiszen a régi személy nagy része odaveszett,csak a test maradt és a gyerekkori 20-on éves dolgai újra és újra.

De rokonságom piszkál miért nem vagyok ott mindennap meg szeret vmi kekszet és nekem kéne napi szinten vinni. Szerintük.

nov. 17. 09:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
A rokonsag mennyire latogatja? Ott vannak napi szinten es viszik neki, amit szeret? 🤫😉
nov. 17. 10:02
 2/34 anonim ***** válasza:
82%
Kicsodád neked? És hogy van tartva ott, ahol van?
nov. 17. 10:07
 3/34 A kérdező kommentje:

Öreg otthonban,nagyon jó körülmények között.

Nagyszülő.

nov. 17. 10:09
 4/34 anonim ***** válasza:
56%

Annyit tegyél meg, amit érzelmileg el bírsz hordozni. A kekszet pedig vigye be az ötletgazda, akár naponta is.

Ja, és tegyél vesszőket a szavak közé, mert nehezen olvasható az irományod. Köszi :)

nov. 17. 10:09
 5/34 anonim ***** válasza:
25%

Érdemes. A szeretet gyógyító hatású, lassítja az agy leépülését.

Akit senki nem látogat hamar meghal, mint a csecsemő akit elválasztanak az anyától, nem eszik es meghal.

Te sem voltál csecsemőkorodban érdekes, csak ettél böfiztél és csináltál a pelenkába, mégse mondtak le rólad!

nov. 17. 10:11
 6/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell havonta 1-nél többször látogatnod, nagyobb kellemetlenséget okoz neked, mint amennyi pluszt ad neki. A te lelked pontosan annyira számít, mint az övé.
nov. 17. 10:13
 7/34 anonim ***** válasza:
94%

#5, azt nem írta a kérdező, hogy senki nem látogatja. A kérdése arra vonatkozott, hogy neki - miközben ez számára teher (unalmas fárasztó idegesítő) -, be kellene mennie akár naponta is egy csomag keksszel. Nem, nm kell bemennie.

Kérdező, néha vegyél erőt magadon, de naponta nem kell menned.

nov. 17. 10:16
 8/34 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy a szeretet lassítja egy demens agy leépülését, egy orbitális baromság!!!

Egy csecsemőt egy demens öreghez hasonlóképpen!

És az, hogy hamarabb meghal (bár nem hal meg hamarabb), az ebben a helyzetben csak előny. Minél előbb, annál jobb. Ez nem élet.

nov. 17. 10:17
 9/34 A kérdező kommentje:

Pontosan én is így érzem, hogy lelkileg negatív hatással van rám.

Főleg amilyen állapotban van mentálisan és mindig ugyanaz történik ez rohadtul fárasztó

Ja és persze vannak mások is rokonságban ők kb félévente egyszer néznek rá, de engem fáraszt az ötletgazda hogy én csináljam ezt folyamatosan mert én közelebb vagyok a többiek leléptek ország másik végébe

nov. 17. 10:17
 10/34 A kérdező kommentje:

8,as

Pontosan a csecsemő előtt ott az élet

Egy idős demens pedig csak romolhat,sose lesz jobb

nov. 17. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!