Miért nem képes nagymamám túllépni a választásomon?
Felnőtt emberek vagytok szavazati joggal, önálló döntéssel és hazudtok a gyökér emberek miatt?
Aki nem képes diplomatikusan megmondani a másiknak, hogy SKH, az nem érdemli meg, hogy felnőtt embernek hívják. Kit érdekel, ki kire szavazott? És ki milyen jogon várja el a másiktól, hogy mondja meg? És ha megmondja milyen jogon oktatja ki, hogy nem arra kellett volna?
#11-es kommentelő vagyok.
#12-es hozzászóló, igen, képesnek kell legyek ahhoz, hogy hazudjak, mert anyámék, konkrétan a sárga földig képesek lennének lehordani, azért mert arra szavazatam, akiket ők szívből gyűlölnek. És én úgy látom/láttam korrektnek a béke szempontjából is, hogy hazudok, nem mondok igazat.
11es igazi minta fideszes szavazó, még a saját családjának is hazudik, be is árulná őket egy kiló krumpliért. A királyodtól kaptál már kitüntetést?
Köszönjük nektek, amit az országgal tettetek.
Szerintem ennyi miatt nem kell megszakítani a kapcsolatot vele. Ereszd el a füled mellett a mondatait. Minden csoda három napig tart, fél év múlva, ha egyébként jó a kapcsolatotok, nem lesz ez téma már nála.
Lehet, hogy demens kezd lenni? Az kötekedővé tehet valakit. Nem értek egyet azokkal, akik szerint titkoljuk, kire szavaztunk. Családon belül ennek nincs értelme, ha kialakul egy kis vita, nem baj. Én a munkahelyre nem szeretem bevinni a politizálást, annak nincs értelme, rontja a hatékonyságot. De családon belül nem kellene félni egy kis nézeteltéréstől. Ha ezt nem tudjuk egymásról, nem ismerjük igazán a másikat. Riasztó, hogy az USA-ban pszichológus(!) javasolta, hogy szakítsák meg a kapcsolataikat a Trumpra szavazó családtagokkal.
Ha nem nagyon szélsőséges valaki, akkor az a beteg dolog, ha ilyenen képesek szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!