Miért nem képes nagymamám túllépni a választásomon?
Figyelt kérdés
Budapesten élek. Júniusban a választások során Karácsony Gergelyre és a Tisza pártra adtam le a voksomat! A mamám amikor elmondtam neki elkezdett óbégatni, jajgatni, hogy miért vagyok ilyen felelőtlen. Hiszen minden józan gondolkodású ember tudja, hogy Karácsony Gergely és Magyar Péter tönkre akarják tenni az országot és Budapestet. Oda fognak mindent adni a multiknak, meg hogy gendert oktatnak majd az óvodákban! Amikor mondom neki, hogy ez nem igaz, akkor csúnyán néz rám és mindig azzal jön, hogy olvassak több újdonságot, mert le van írva! Már mindjárt évvége, de nincs olyan, hogy a beszélgetésünk során ne hozná fel a témát!
Nem kell odamenni. Mégis mit szeretnél? Senki agyát nem tudjuk kimosni. Neki ki van már úgyis.
nov. 7. 06:06
2/17 anonim válasza:
Hát nyugdíjas, sajnos a nagy részüket megetette a birkamédia. Látod, azt se tudja mi az a gender, csak ismételgeti amit a királya a szájába adott.
Csúnya ezt mondani, de jobban jársz, ha megszakítod vele a kapcsolatot, vagy nagyon minimalizálod, mert rajtuk nem lehet segíteni. Az én családomban is van 1-2, mi direkt igyekszünk nem szóba hozni a politikát, de ők addig nyomják, míg nem köthetnek bele a másikba. Tipikus Fideszes.
nov. 7. 06:22
3/17 anonim válasza:
Szerintem semmi köze hozzá, hogy kire szavazol. Tudnia se kéne róla.
nov. 7. 06:33
4/17 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy vele lakok, ő nevelt engem kicsi korom óta (a szüleimet most nem minősíteném), szóval nehezen tudom elkerülni.
nov. 7. 06:45
5/17 anonim válasza:
Igazából a szüleidnek se lenne semmi köze hozzá. Egyszerűen ez mindenkinek a magányügye.
nov. 7. 06:53
6/17 anonim válasza:
Huu az úgy nehéz. Próbáld meg hogy ha megint felhozza, témát váltasz.
Pl szemét soros, gyurcsány, magyar, nemváltó ovisok brüsszel stb, mire te:Ohh nagyi, nincs kedved sütni nekem egy sütit? Úgy szeretem amit készítesz és rég csináltál. És ezt mindig ha szóba kerül.
Vagy csak annyit hogy mama én tiszteletben tartom a te választásodat, kérlek te is tartsd tiszteletben az enyémet, akkor is, ha nem értük egyet egymással, mert szeretlek.
nov. 7. 06:56
7/17 anonim válasza:
Miért kellett elmondani? Ha engem kérdeznek idős rokonok, vagy bárki, mert néha kollégák is vannak, akik faggatják egymást, nem válaszolok. Illetve az a válaszom, hogy nem szeretnék politikáról beszélni. Ha kérdezik, hogy elmentem-e egyáltalán szavazni, arra sem válaszolok.
nov. 7. 07:08
8/17 anonim válasza:
Nagykorú vagy, ha már választhatsz. Törekedj a különköltözésre vagy minimálisat beszélj vele. Nincs más opció.
nov. 7. 07:46
9/17 anonim válasza:
"Igazad van Mama, legközelebb Viktorra szavazok." Ezt úgy hívják kegyes hazugság.
nov. 7. 08:15
10/17 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, kire szavazol. A nagymamádnak sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!