Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Most emiatt bennem van a hiba?

Most emiatt bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Én már kiírtam egy hasonló kérdést a mamámmal kapcsolatban.

A szituáció a következő volt

veszekedett velem a telefonban

pár hónapja és

" ingyenélőnek nevezett. "

Sok hasznos tanácsot is kaptam itt amiket igyekeztem megfogadni. Annyira megbántott hogy egy kicsit szüneteltettem vele a kapcsolatot és nem mentem hozzá kb 2 hónapig. De ő folyamatosan hívogatott hogy menjek meg hogy sajnálja. El is mentem hozzá hétvégén, amikor is bocsánatot kért. De mindenbe bele szólt.

Ilyeneket mondott hogy " ő aggódik értem, neki már kevés ideje van hátra mi lesz velem ha nem lesz a párom? Meg hogy a párom haverja nem tudna_e beajánlani valahova? "

Egyébként igyekszem elhelyezkedni ezt neki is mondtam de legtöbbször vissza sem jeleznek.

Meg beleszólt abba is hogy

a külföldi pénzemet miért nem intézzük már el? És csak mondta mondta. Én meg elsírtam magam tudom hogy szégyen de nagyon feszült lettem amíg ott voltam.

Már el is akartam menni,de inkább maradtam meg kellett várnom a páromat. Most nem tudom hogy

én túloztam el vagy inkább

vele volt a gond?

A válaszokat előre is köszönöm!

okt. 21. 16:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Pesten élek, nő vagyok, 50 múltam. Végzettségem csak érettségi. Utobbi 4 évben kétszer váltottam, mindig én, önszántamból. Hogy hol dolgozom, azt nem szeretném elárulni.

Ja és nem iskola takarítás vagy hasonlók.

okt. 23. 04:55
 22/28 A kérdező kommentje:

Ugyan nem ez volt a lényeg a kérdésben de azért leírom hogy mi áll a háttérben. Leginkább azért nincsen munkám mert beteg vagyok

mentálisan nem azért mert nem szeretnék dolgozni. A legtöbb dolog ami másoknak természetes nekem sokkal nehezebben megy.

De ez nem azt jelenti hogy nem igyekszem, pl ma is telefonáltam munka ügyben.

okt. 25. 16:43
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
Hát akkor először meg kéne gyógyulnod. Jársz kezelésre?
okt. 25. 19:27
 24/28 A kérdező kommentje:
23_ as Igen,járok
okt. 25. 22:45
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha párkapcsolatot fent tudsz tartani nem lehet akkora a baj hogy dolgozni ne tudj.
okt. 26. 05:54
 26/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: Sajnos ez nem ilyen egyszerű, egy párkapcsolatot fenntartani főleg ha a másik fél

empatikus és megértő sokkal könnyebb mint egy melóhelyen

idegen emberek között helytállni

és megfelelni mindenben.

Egyébként az előző kapcsolatomban

nem tudtam egészségesen működni sajnos és mivel az akkori párom nem volt ilyen megértő volt egy csomó balhé és nagyon durva dolgok.. Részben miattam, részben meg azért mert a másik félnek nem volt elég türelme hozzám.

okt. 27. 19:21
 27/28 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem örülj, hogy a nagyid törődik veled. Ne kövesd azt a divatot, ami szerint a közvetlen hozzátartozóknak semmi közük a fiatalhoz, aki kiröppent. Majd ha bajban leszel, nem lesz kire számítanod, ha így eltaszítod magadtól a családodat.

El kellene nézni ezeket a kérdéseket, mosolyogni rajta, nem ország-világ előtt panaszkodni miatta.

Miről beszélgessen veled egy nagymama? Rólad nem szabad, kérdezni rólad nem szabad, véleményt mondani nem szabad stb. Egyáltalán mi közöd van a családodhoz, és miért látogatod? Látszatból? Mert szeretetből nem, ha ennyire kritikus vagy.

Mi vagy te? Sérthetetlen, akihez szólni sem lehet?

okt. 29. 21:43
 28/28 A kérdező kommentje:

27_ es Lehet hogy igazad van,

tegnap voltam a mamámnál most rendes volt, jól el beszélgettünk.

Szóval probálok hozzá türelmesebben állni.

okt. 30. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!