Most emiatt bennem van a hiba?
Én már kiírtam egy hasonló kérdést a mamámmal kapcsolatban.
A szituáció a következő volt
veszekedett velem a telefonban
pár hónapja és
" ingyenélőnek nevezett. "
Sok hasznos tanácsot is kaptam itt amiket igyekeztem megfogadni. Annyira megbántott hogy egy kicsit szüneteltettem vele a kapcsolatot és nem mentem hozzá kb 2 hónapig. De ő folyamatosan hívogatott hogy menjek meg hogy sajnálja. El is mentem hozzá hétvégén, amikor is bocsánatot kért. De mindenbe bele szólt.
Ilyeneket mondott hogy " ő aggódik értem, neki már kevés ideje van hátra mi lesz velem ha nem lesz a párom? Meg hogy a párom haverja nem tudna_e beajánlani valahova? "
Egyébként igyekszem elhelyezkedni ezt neki is mondtam de legtöbbször vissza sem jeleznek.
Meg beleszólt abba is hogy
a külföldi pénzemet miért nem intézzük már el? És csak mondta mondta. Én meg elsírtam magam tudom hogy szégyen de nagyon feszült lettem amíg ott voltam.
Már el is akartam menni,de inkább maradtam meg kellett várnom a páromat. Most nem tudom hogy
én túloztam el vagy inkább
vele volt a gond?
A válaszokat előre is köszönöm!
Milyen külföldi pénzedet nem vagy képes elintézni?
Én nem látom, hogy a nagyi gonosz és rosszindulatú. Neked most nagyon jó a dolgod, van, aki eltart, de tényleg, mi van ha a pasi megunja és kirak?
15_ ös Kisgyermeknevelő vagyok
és Pécsen lakom
A párod tart el, és te vagy megsértődve a mamádra, hogy aggódik érted? Fordítva ülsz a lovon..
Bakker, te nem is akarsz dolgozni mert neked ez így kényelmes. Aki akar talál munkát. Én 50 felett kétszer váltottam, három héten belül találtam melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!