Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Egyedűl nevelem a 3éves...

Egyedűl nevelem a 3éves gyermekem,apuka nem keresi a nagymama ritkán felügyelet mellett valamint felügyelet nélkűl is vitte már el.Viszont ő szeretné ha ott is aludna amit korainak tartok. Szerintetek a maminak van joga ehez eggyáltalán??

Figyelt kérdés

okt. 4. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Alanyi joga ehhez nincs.
okt. 4. 23:26
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Bírósági határozat van a nagyszülői láthatásról? Akkor csak annyi láthatásra van joga, amit ott meghatároztak.
okt. 4. 23:38
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Bár azt hiszem, nincs bírósági határozat, csak ez a felügyelet szó megzavart.
okt. 4. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés,hogy te hogy állsz hozzá. Én is elváltam,az apukát szintén nem érdekelte a gyerek,viszont a nagymama tűzbe ment volna érte. Hiába "csak" anyós volt,én odaadtam. Bár igaz,a lányom akkor 6 éves volt. Szóval azt tudom javasolni,ha te odaadnád,de még korainak tartod,akkor mondd azt a nagyinak,hogy egyenlőre csak látogassa a gyereket,aztán majd kialakul. Ha viszont egy hárpia,akkor tudasd vele,hogy lehet menni a bíróságra láthatási jogot kérni.
okt. 5. 00:19
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

A te anyádnak megengedned, hogy ott aludjon a gyereked?

Az én fiam 2 évesen aludt először anyósomnál, mikor este mentem szülni a kicsit, ferjem meg nyilván jött velem. Azota is aludt ott többször.

Azt gondolom, nem kell a nagymamát tiltani, büntetni azért, mert a fia suttyó, ha ő egyébként normálisan all az unokához és szereti. Neked is az a jó egyesülálló anyakent, ha vam kire biznod a gyereket gond esetén.

okt. 5. 07:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Kerdes a gyerek viselkedes.

De 3 evesen en meg kicsit korainak tartom.

okt. 5. 08:00
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
Konkrét joga ugyan nincsen, de én is aludtam 3 évesen a nagyszüleimnél, és a gyerekeim is, egész heteket nyaraltak ott 2-3 éves koruktól. Butaság lenne ettől megfosztani őket.
okt. 5. 08:59
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
3 évest már meglehet kérdezni, hogy szeretné-e. Ha szeretné és normális a mama, akkor megengedném.
okt. 5. 10:02
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

Amúgy valaki azt el tudja képzelni, hogy egy nemtörődöm féregnek az anyja csillámpöszpóni, érzelmekkel és jó tulajdonságokkal teli nagymama?

Én nem.

És nem hagynám ott a gyereket.

Ha a fiát nem tudta embetré nevelni, csak a feügyeletemmel láthatja a gyerekem, ha nekem úgy tetszik.

Nyugi házasságban élek, az unokákkal (akik már szinte felnőtt emberek) normális viszonyban levő nagymamákkal, csak amit tapasztaltam eddig az ilyen helyzetekben, az az, hogy szar embernek nem szentek a szülei sem.

okt. 5. 10:25
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

9-es, igen, én láttam már ilyet.

Te se tudhatod most, milyen emberré válik a gyereked, csak remelheted, a saját neveléseddel úgyis elfogult vagy.

Amúgy meg az elvált férfiak 80%-a sz*rik a saját gyerekére, akkor is, ha neki normális szülei voltak.

okt. 5. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!