Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi a következménye, ha a...

Mi a következménye, ha a nagyszülők sértegetnek a láthatáson?

Figyelt kérdés

A nagyszülői láthatáson sértegetéssel és ajtócsapkodással távoztak a nagyszülők. Ennek előzménye egy kérdés volt, amire nemleges választ kaptak, ezt szokás szerint képtelenek voltak elfogadni. Mellesleg még a kérdés előtt a gyermekem mondta nekik, hogy menjenek haza és a hozott játékokat is vigyék magukkal, közben hozzámbújt.

Jelentettem a gyámügynél, de eddig semmi visszajelzést nem kaptam. Akinél hasonló történt mi volt a következmény? Érdekli egyáltalán a gyámügyet?

okt. 1. 17:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%
Még mindig a hivatalos, felugyelt lathatas a megoldas, amikor nem nálatok, hanem egy arra kijelolt helységben, szakember felugyelete mellett, szülők nélkül van a láthatas. Akkor nem fognak balhezni és hidd el, a kedvük is gyorsan el fog menni az egész lathatasosditol
okt. 2. 14:45
 22/29 anonim ***** válasza:
82%

Csak számomra hihetetlen, hogy egy 3 éves gyerek magától mondja, hogy "menjenek haza és a hozott játékokat is vigyék magukkal"

Az én 3 éves gyerekeim ha kapnak egy játékot, akkor nem adják vissza. Szerintem amúgy 100bol 99 nem adná vissza mert 3 évesen nem tartanak érzelmileg ott, hogy ezt megtegyék, de persze lehet a tiéd az az 1.

A megoldás ahogy írták. Találkozzatok nyilvános helyen.

okt. 3. 19:58
 23/29 anonim ***** válasza:
24%

22

Ugyanmar, egy 3 éves simán képes arra, hogy azt mondja, menj innen, menj haza és arra is, hogy azt mondja, nem kell a játék.

okt. 4. 06:46
 24/29 A kérdező kommentje:

Egy 3 éves gyereknek már óvodába kell járnia, tehát többségében mondatokban beszélnek. Ha a mondatok nem is mennek szavakat mindenképp tudniuk kell mondani, ha nem akkor ott lehet van egy kis baj. Szóval nem tudom mi hihetetlen ebben, hogy képes beszélni egy 3 éves gyerek.

Az én gyerekeim is imádják a játékokat és játszottak is velük a kistestvérével együtt, de egyik percről a másikra mondta nekik, hogy "pakoljunk össze, pápá" és odabújt hozzám. Minket is meglepett, mert soha nem viselkedett még így és nem is történt semmi. Valószínű érzett valami negatívat felőlük (igen, a gyerekek érzik a negatív energiát/dolgokat) és utána nem sokkal meg is történt a veszekedés.

okt. 5. 21:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Nyílván hallja tőletek is, hogy láthatásos hétvége van és érzi, hogy ti ezt nem akarjátok vagy láthatás után, hogy na végre elmentek.
okt. 5. 22:07
 26/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem a beszédkészségét kérdőjelezem meg, azt inkább, hogy magától fogalmazta meg ezt a véleményt. Más kérdés ha anyukat utánozza pl

A gyerek sokszor a szülő tükre. Mondhatni ha neked feszült a viszonyod a szuleiddel a gyerek ezt nyilván érzi. Ha még hangot is adsz neki akkor nyilván ő is hamarabb mondani fogja, mintha csak simán csak alapból kipattan a ez a fejéből.

okt. 5. 22:10
 27/29 A kérdező kommentje:

Semmi ilyesmit nem szoktunk mondani.

Nem mondunk rosszat, mellesleg, mint írtam eddig soha nem volt ilyen tehát nem volt mit utánozzon. A láthatáson pedig mindenki normálisan viselkedik pont a gyerekek miatt.

okt. 6. 07:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Bocs de nekem nem igazán kerek ez továbbra sem)... Leírásod szerint mindenki tök normális mégis ott tartotok, hogy lathatast kell a biztosits a saját szüleidnek..

Nyilván van valami bajod velük.. hiába viselkedik mindenki láthatóan normálisan mégis problémás az egész amit a gyerek érez.

okt. 6. 16:09
 29/29 A kérdező kommentje:
Nyílván csak a látszat, hogy a gyerekeknek ne legyen rossz az a 3 óra hossza. Több éves történet hogyan alakult ki ez a helyzet, amit nem szándékozok ide leírni főleg, hogy anélkül is megválaszolható a kérdésem.
okt. 6. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!