Mit csináljak, hogy a gyerekem ne legyen olyan,mint a párom családja?
Hogyan tudom elérni majd,hogy ne kedvelje őket?
Még csak 5 hónapos,de már ezt tervezem.
Tudom most le fogtok támadni emiatt, meg szar anyának gondoltok, de ha ismernétek az anyósomat, akkor megértenétek. Az egész család beteg, de ő különösen, egy nárcisztikus rajzolt szemöldökű boszorkány, tudjátok az a tipikus gonosz kinézete van.
Én benne vagyok, és értelek is. Anyósomnak szerintem zárt osztályon lenne a helye, már csak azért is távol akarjuk tőle tartani a gyereket, mert veszélyes. A férjem szerencsére az apja ágára ütött, az anyja ága csupa olyan ember, mint anyósom, van, aki börtönben volt, van aki simán kerülendő idegbeteg. Apósommal nagyon régen elváltak, ő sem bírta ezt elviselni, a férjemet vitte magával, ő nevelte meg a nagymama. Mi nem is igazán tartjuk vele a kapcsolatot, pont azért, hogy a gyereket védjük. Nem arról van szó, hogy ellene neveljük, mert szóba se kerül itthon, hanem nem találkozunk vele sokat és végképp nem hagyjuk vele a gyereket.
De úgyis le leszek pontozva.
Nekem is toxikus az anyám - én ezért nem tartom vele a kapcsolatot.
Te választottál magadnak férjet és anyóst-apóst.
Nem fogod tudni tiltani tőlük a saját unokájukat, főleg, ha a fiuk is az ő oldalukra fog állni.
Szóval így jártál...
Nem csak a férjedhez mész hozzá, hanem a családjához is.
Nekem az anyám mindig azt mondta, hogy menjek hozzá egy árvához, akkor nem lesz ilyen problémám.
Nem a csalàdja miatt ne menj hozzá, hanem mert olyan ember, akinek megfelel ez az állítólag borzalmas család.
Szerinted rendben van, hogy férjed ilyen "nárcisztikus" embereket szeret, velük akar lenni, odaengedi a gyerekét hozzájuk? Nekem tényleg nárcisztikus volt az anyám, a kapcsolatot se tartom vele, nemhogy a gyerekem közelébe engedném.
Olyan rossz emberek mégsem lehetnek, ha a férjed szereti őket, nem? Vagy ilyen pszichés problémája van ezek szerint, ilyen mentálisan labilis, hogy a bántalmazóihoz ragaszkodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!