Mit csináljak, hogy a gyerekem ne legyen olyan,mint a párom családja?
Hogyan tudom elérni majd,hogy ne kedvelje őket?
Még csak 5 hónapos,de már ezt tervezem.
Tudom most le fogtok támadni emiatt, meg szar anyának gondoltok, de ha ismernétek az anyósomat, akkor megértenétek. Az egész család beteg, de ő különösen, egy nárcisztikus rajzolt szemöldökű boszorkány, tudjátok az a tipikus gonosz kinézete van.
Minek házasodtál be közéjük?
Annyival a párod se lehet jobb, hiszen ők nevelték.
Nekem lehetne aranyból is a micsodája, ha ennyi előjelző vészjel van, az biztos, hogy el se kezdem.
Nem a majdani gyerekemet gyötröm majd hülyeségekkel.
S ez az a tipikus ellenük nevelés, ezt bármelyik bíróság bebizonyítaná ellened. Nem járnál jól.
Ha ilyen beteg a családja, a párod minek tartja velük a kapcsolatot? Ja, mert neki is annyi esze van, hogy megfelel egy sz*r család neki? :D
A férjed sem százas ezek szerint, de te sem, ha neked olyan pasi kell, aki a borzalmas családjával kapcsolatot tart.
Amúgy tényleg nagyon gáz vagy, tipikus sz*rkavaró meny, már csinálod a feszültséget a családban, rosszindulatú vagy. Nehogy fiad legyen, aztán a te menyed is feltegye ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!