Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülőnek miért van joga a...

Nagyszülőnek miért van joga a kapcsolattartáshoz?

Figyelt kérdés
Feleségemmel boldog házasságban élünk évek óta, anyósom ki nem állhat, valótlanságokkal próbálja tömni a lánya fejét (aki már megértette milyen mérgező családban kellett felnőnie, így nem tud rá hatni). Ellenzi a kapcsolatunkat, és minden mást is amiben a feleségem sikereket ért el. Megszületett a gyermekünk, és kitalálta hogy mindenképp látogatni akarja. Mi ezt nem szeretnénk, tapasztalatból tudjuk milyen negatív hatással van egy gyerek fejlődésére. Mit tehetünk ha jogi útra viszi a dolgot?

2024. jún. 16. 15:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Jogi útra viszi a dolgot, és akkor megítélnek neki láthatást - persze nem annyit, mint amit a tizes ír :D

Én sem akartam soha egy percig, hogy a bunkó toxic szr anyám a gyerek életének a része legyen de ez az én problémám, ő meg elment a bíróságra és joga van látni az unokát.

Felügyelet mellett, igen, és nem sok időre de nem tehetem meg SAJNOS, hogy eltiltom tőle.

Ez van, csak ebben az a szép, hogy én megszakítottam vele a kapcsolatot, most meg ott ülhetek a gyerekkel kéthetente négyórát a tetves nappalijában - vagy én, vagy a férjem.

Oké, hogy felügyelet nélkül nem láthatja a gyereket, de ezzel a jogi szrsággal szépen visszakúszott az életünkbe.

2024. jún. 17. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

11-es, és a gyereked mennyi idős, mit érez a helyzetböl?

Hogy kezeled?

2024. jún. 17. 09:23
 13/15 anonim válasza:
75%

Semmit

Elkell mondani miert nem szeretnetek hogy menjen latogatoba

De a nagyszuloknek ha jol tudom egy honapban 1x van par ora lathatasi „joguk”

De ennek utana kell kerdezni

2024. jún. 22. 07:41
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Neccces de ilyenkor látogatni kell....

Egy darabig,és buzgón fényképezni.

Aztán megint elmaradhatnak a látogatások.

Perrel fenyegetés.

Ekkor pedig. Ugyan miröl beszélsz? Hisz rengeteg fotó van rollatok együtt...

És nem fotozol minden együtt létet.

Azaz nagyi rágalmaz!

2024. jún. 22. 23:41
 15/15 anonim válasza:
18%
keressetek olyan ügyvédet, aki ezzel foglalkozik, és tőle kérjetek felvilágosítást.
2024. jún. 28. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!