Nagymamák,elhanyagol a családotok?
2 ez se biztos. Sok gyerek lszrja a szüleit...hozzáteszem sokszor okkal.
Öreganyám mise látogatjuk, világ életében a szrt keverte.
Szerintem 2. iróniának szánta.
Amúgy a legnagyobb szeretetben neveltük fel a lányunkat, és most a földgolyó másik felén lakik, szóval...
A gyerekekkel ritkán találkozunk, mert több ezer Km-re élnek, telefonon beszélünk egymással, csetelünk, de csak ritkán - pár évenként - találkozunk.
Nem érzem magam elhanyagoltnak, nekem megvan a saját életem, nekik is, nem vagyok magányos sem, mert van párom, vannak barátaim, emellett van sok hobbim, elfoglaltságom, nem érek rá unatkozni.
Nem azért lettek gyerekeim, hogy legyen, aki szórakoztat idösebb korban, vagy hogy betegápolók legyenek.
Olyan nincs, hogy hányszor jöhetnek vagy mehetek, erre nincs semmiféle szabály, vagy tiltás, föleg a távolság az, amiért keveset találkozunk.
"Nem azért lettek gyerekeim, hogy legyen, aki szórakoztat idösebb korban, vagy hogy betegápolók legyenek."
Ez oké, de hogy nem rossz érzés pár évente látni a gyerekeidet, azt nem is értem....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!