Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért változnak meg az idős...

Miért változnak meg az idős nagymamák?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon szoros volt a kapcsolat, de ahogy idősödik úgy távolodik el tőlem. Még nem demens, emlékszik magára és rám is, nem beszél félre de úgy 2 éve egy lassú eltávolodást érzek, eleinte nem engedte hogy látogassam, nagyon sokáig telefonon hívtam, most már az is idegesíti. Másik fiával és a menyevel el együtt, azokkal jól kijön, és van egy öreg barátnője akivel mindig telefonálnak.

Velem szinte megszakitotta a kapcsolatot.

91 éves a nagyi, gondolom kezdődik nála már valami furcsa dolog.. de nekem nagyon rosszul esik ez és amikor megpróbálom vele megbeszélni, akkor közli, hogy ha megsértődöm ezen, akkor nekem nincs igazam!!!

Szóval ahogy idősödik a 90 éves ember ez már nem lesz jobb ha jól gondolom.

ápr. 21. 22:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Végül kiderült mi a mama baja, sajnos távolodik el a világtól, sokszor csak néz és semmit nem csinál. Azt mondta ez a vég kezdete :(
jún. 12. 00:38
 12/12 anonim válasza:
0%
Az ötös jól látja.
júl. 16. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!