Mennyit látogatjátok és foglalkoztak unokátokkal?
3 as vagyok.
Nagyon erdekel miert pontozzatok le azt ha valakik szeretik az unokajukat ? 😅
Azt meg foleg nem ertem miert pontozzatok le ahogy osszeirtam a hogy jon ossze a 4 mama egy varosba ? 😃
Mar az is baj ha valaki nem utalja az anyosat ezert rendszeresen jartunk mi is hetvegere?
Mar csak azert nem jarunk mert a gyerek mamazni a mamák unokazni akarnak. De en viszem hozom a gyereket, ott ebedelek beszelgetunk.
Komolyan az eszem megáll neha. 😅
Nem tudom mi nagyzolas van ebben.
Tenyeket irtam. Nem irhatom , hogy le se szarja az 1 mamaja. Ha neki 4 van es mind szereti.
Nem azert alszik ott atlag 2 hetente mert elzavarom, hanem mert igenylik egymas tarsasagat.
Bocsmá , nem tudtam, hogy csak az jo valasz , hogy evi 1x ránez a kolyokre es jovanazugy.
Az is tény, hogy szerencses gyerek , hogy ennyi szereto nagyszulo veszi korul. 🤷♀️
Kisfiamnak: 1 mama anyukám 1 mama anyukám anyukája, 1 mama párom anyja 1 mama párom apjának a felesége, 2 mama párom 2 mamája.
Ha úgy nézzük ez is 6.
De 3 mama 3 dédi van.
Az egyik mama havi 1x nézi meg az unokákat, mert *sosem ér rá* a másik mama minden hétvégén jön + ha tud hétköznap is, a harmadik mama sajnos nem tud jönni, de rendszeresen megyünk, ha pedig meg tudják oldani jönnek ők.
A dédikről nem szeretnék nyilatkozni.
Mivel viszonylag távol élünk a szüleimtől (200 km) és még pici a kislányunk, ezért nélkülem viszonylag ritkán találkoznak. 2 hetente azért vagy ők jönnek el egy napra (reggeltől estig), vagy mi megyünk el egy hétvégére. Ilyenkor annak ellenére, hogy ott vagyok, én kb. fizikailag megszűnök létezni, egymásra vannak cuppanva a mamával/papával/dédivel.
A férjem oldalán már csak anyósom van, ő is nagyon idős, nem lehet rábízni a lányunkat és más generációt is képvisel, ő úgy "távolról szeret". Vagy nem is tudom mi a jó szó. Nem tutjgatja úgy a lányunkat, így érezhető a távolság köztük, nincsenek annyira egymásra kattanva. Hozzá ritkábban megyünk és ő egyáltalán nem jön (pedig azért még aktív).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!