Mennyit látogatjátok és foglalkoztak unokátokkal?
Az en fiam atlag 2 hetente ott alszik anyosomnal. Pentektol vasarnapig. Masfel eves kora ota most 9 eves.
Elotte 10 napos kortól mi az apjaval is 2 hetente ott hetvegeztunk.
Ha tudnák magukhoz vennek. Imadjak. 😍
Hetkoznap nem latjak mert 50 kmre laknak. 4 mamaja es 1 papaja , nagybattya, nagynenje van abban a varosban. Mindenki szereti es mindenki szeret vele lenni , vele foglalkozni. nalunk jo arc a parom csaladja.
Nekem nincs csaladom.
Nem sokat, havi 1-2x, ugyanis meguntam, hogy ingyen bébiszitternek használnak, és ez szó szerint értendő. Amikor már minden nap hozták, ilyen-olyan ürügyel akkor mondtam azt, hogy oké, ezt befejezhetik.
Én is melózok, akárcsak ők, és attól, mert home officeban vagyok, nem kell azt hinni, hogy ráérek napi 4-5 órán keresztül "unokázni".
6-os vagyok. Persze erre megsértődtek, és milyen szmét vagyok, amiért nem érdekel.
De, érdekel, szeretem, csak mindennek van egy határa.
Anyosom :1 mama
Anyosom anyja: 1 dedmama
Anyosom anyjanak az anyja : 1 ükmama
Aposom anyja : 1 dedmama. ez ha jol.szamolom 4 mama 😃
Amugy 7 mamával "inditott" , de az en anyukam es 2 mamam mar meghaltak par eve sajnos.
Az ükmamához meg járt ükpapa is, de mar 3 eve o is meghalt sajnos.
Eleg szerencses gyerek , mert mindenki szereti / szerette 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!