Átszoktad vinni a gyerekeket a szüleidhez hétvégére hogy kettesben tudjatok lenni a pároddal?
Mit mondasz ilyenkor nekik, miért viszed át a gyereket hétvégére?
A miénk még kicsi, kiságyban alszik, igy nem kell attól tartani hogy este ránknyit vagy dörömböl a szobaajtón.
Az én szüleim messze laknak, nem tudjuk csak ugy átvinni hétvégére pedig ők szó nélkül vigyáznának rá.
Anyósomék viszont nem laknak messze, de a feleségem nem mondaná nekik hogy vigyázzatok a gyerekre szombaton mert kettesben akarunk lenni, ők meg soha nem ajanlják fel hogy vigyük át az unokát. Most is ugy kellett megkérni őket hogy vigyázzanak rá legalább 1-2 órára hogy eltudjunk menni vásárolni nyugodtan
38as, nem lett volna jobb gyerek helyett egy kismacska, ha már nem tudtok felnőni a feladathoz?
Anyádéknak is de jó lehet hogy rájuk van sózva az unoka mert te szét akarod tenni a lábad a férjednek meg berúgni... gratulálok igazi minta szülők. Bár ebben a helyzetben jobb is a kicsinek másnál, minél többször.
A probléma azzal van, 38, hogy a kérdező részéről ez egy elvárás az anyósáék felé, mert "anyosom nem dolgozik semmit mar lagalabb 20 eve es aposom is otthon van minden hetvegen" .
Nekem nincs unokám, egy darabig szerintem nem is lesz, de ha lesz és így áll hozzá majd a gyerekem, vagy a párja, hidd el, egyszer sem fogok vigyázni arra a gyerekre. A nagyszülő nem ingyen bébiszitter ám. Lehet vele beszélni, meg lehet kérni hogy vigyázzon a gyerekre, de nem kell azt alapnak venni, hogy az ő életének az unoka körül kellene forognia
38-as vagyok. Látom a sok művelt minta p*unci már k*rvának kiáltott. Nálunk ez havonta- 2 havonta 1 alkalom. Mellesleg nem lepasszoljuk, bármilyen hihetetlen ,de a nagyik szeretnek az unokával lenni. Nahááááát mik vannak mi? Nem baj ám a gyereknek ,ha anyuka cicijéről leszakad néha.
Aki írta hogy felkéne nőni a feladathoz...
Üzenem neki, hogy megkérdezném a férjét, hogy nem unja e, a sötét szobába lefektetés utáni kényszer szexeléseket... biztos tele van szenvedéllyel az élete. Ja nem, nekik nincs ilyenre igényük, mert már felnőttek.
43as ja hogy apuka odanőhessen ahhoz a cicihez:-D
És miért gondolod, attól hogy nem visítok mint egy malac fényes nappal a nappaliban, attól unalmas a szexuális életünk?:-D Értem én a kolbász a legfontosabb, mert besavanyodsz ha nincs alád pakolva rendesen és félsz hogy a férjed lelép ha nem elégíted ki minden téren a gyerek kárára is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!